FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei


4MP crystal clear
Culoare Night Vision
Sirena inteligentă
Detecție umană
Zona de activitate
Baterie & Solar Powered
Opțiuni de stocare multiple
IP-66 Rezistent la intemperii

Design de economisire a bateriei
Spuneți-vă la revedere de la încărcarea constantă și salutați tehnologia de economisire a bateriei cu camera de baterie EC4 Spotlight. Această cameră inovatoare de securitate la domiciliu se poate încărca complet prin bateria reîncărcabilă încorporată de 5200mAh sau prin intermediul panoului solar opțional. O singură încărcare ar putea dura luni cu bateria sau este posibil să nu fie nevoie să vă reîncărcați deloc cu panoul solar.
Full Color Night Vision
Spune la revedere de la grainy, neclare imagini video alb-negru și salut la culoare cu EC4. Lumina reflectoarelor încorporată luminoasă se aprinde de fiecare dată când o persoană este detectată pe timp de noapte, afișând imagini color complete.
4MP crystal clear
Vizualizare cu unghi larg de 150° - Vedeți tot ce aveți nevoie pentru a vedea cu câmpul vizual de 150° al camerei.
Nu ratați niciodată un lucru
Păstrați filele pe casa dvs., chiar și atunci când nu sunteți acolo cu aplicația principală IMILAB, care vă permite să vedeți imagini de înaltă rezoluție în timp real.

Notificare instantanee
Verificați istoricul
Live Video & Two Way Call

Nu mai există alarme false
Local AI Accurate Alter - Printr-un chipset de inteligență artificială încorporat, EC4 este proiectat pentru a detecta oamenii rapid și precis.
Zonă de activitate personalizabilă - Selectați și blocați zonele din vizualizarea camerei pe care nu doriți să le înregistrați.
Sensibilitate PIR reglabilă - Reglați nivelul de sensibilitate PIR pentru o detecție și mai precisă.
Controlează totul în palmă
Descărcați aplicația națională IMILAB gratuită pentru a accesa securitatea completă chiar la îndemână. Utilizați-l pentru a face check-in, pentru a primi notificări și pentru a răspunde la alerte.
Stocare flexibilă și sigură
Abonați-vă la planul IMILAB Smart sau introduceți un card micro SD pentru a accesa clipul istoric.
Stocarea în cloud IMILAB se bazează pe serviciul cloud AWS, care este extrem de fiabil și are acoperire în 190 de țări. Toate datele video IMILAB sunt criptate în siguranță cu chei de criptare generate aleator și fiecare criptare este aplicată tranziției datelor din spațiul de stocare în cloud. Numai utilizatorii legitimi pot accesa datele prin intermediul certificatului digital în consecință. Cu ajutorul copiei automate de rezervă a datelor privind stocarea în cloud IMILAB, utilizatorii pot accesa înregistrările video oricând și oriunde.
IP-66 Rezistent la intemperii
EC4 este rezistent la apă și va funcționa perfect, ploaie sau strălucire. Temperatura de funcționare este de -4° până la 122° Fahrenheit (-20° până la 50° C)
Câștigător al premiului A' Design
În aprilie 2021, camera AI IMILAB a primit prestigiosul premiu "Silver A' Design Award", care nu este doar un premiu, ci și indicatorul calității și perfecțiunii în design. Cu zeci de mii de companii și întreprinderi care își înregistrează desenele sau modelele industriale, doar câteva îndeplinesc criteriile pentru a fi selectate ca câștigători ai premiilor. Camera AI IMILAB este echipată cu algoritmi AI unici care permit recunoașterea completă a oamenilor și a animalelor de companie. Designul permite utilizatorului mediu să monitorizeze situația din jurul casei, biroului sau altor proprietăți, toate din confortul smartphone-ului lor. Funcționalitatea și proprietățile tehnice ale acestui design i-au permis să iasă în evidență ca fiind primul în rândul concurenților. IMILAB speră să-și folosească noile distincții pentru a atinge noi repere în ceea ce privește menținerea în siguranță a familiei, a proprietății și a cartierelor.
Fundația IMILAB × Planting Fields
IMILAB donează camere inteligente de securitate fundației Planting Fields pentru a sprijini conservarea continuă a peisajului și a arhitecturii.
Instalare ușoară
Sunteți la doar 1 minut distanță de instalarea completă. Asta înseamnă că nu mai există jungle de cablu și nu mai există confuzie.
Specificatii:

Nume produs: IMILAB EC4
Model: CMSXJ31A
Dimensiuni: 82 * 86.8 * 50mm
Rezoluție: 2560 * 1440
Senzor de imagine: 4 megapixeli
Moduri video: 2k,1080p,360p
Câmp vizual al obiectivului: diagonală de 150 de grade
Dimensiune senzor: 1 / 3 "
Diafragmă: F1.6
Putere de intrare: 5V 2A
Rezistent la intemperii: IP66
Audio: Full Duplex 2 mod audio cu anularea zgomotului
Baterie: 5200mAh 3.6V
Temperatura de functionare: -20°C~50°C
Conectivitate: conexiune Wi-Fi 802.11 b/g/n @ 2.4GHz

Nume produs: Centrul inteligent IMILAB
Model: CMWG31B
Dimensiuni: 89.2 * 38 * 101.3mm
Putere de intrare: 12V 1.5A
Temperatura de functionare: -10°C~45°C
Memorie extensibilă: card MicroSD (până la 64 GB)
Conectivitate: O interfață Ethernet auto-adaptivă 10/100M.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.