FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
8 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei


CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE CU BOL MESKOEcântar de bucătărie lectic cu o capacitate maximă de încărcare de 5 kg și o precizie de 1 g.Extrem de util în prepararea felurilor de mâncare care necesită proporții strict definite de produse.

AVANTAJELE BALANȚEI:CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE DE PÂNĂ LA 5KG/11LBPRECIZIE 1G/0.1OZTOATE UNITĂȚILE DE MĂSURĂ NECESARE - g, kg, lb, oz, ml (apă), ml (lapte)CALCULAREA VOLUMULUI DE APĂ ȘI LAPTEAFIȘAJ LCD MARE CU ILUMINARE DE FUNDAL LEDBOL DIN PLASTIC INDICATOR DE SUPRASARCINĂ/UZURĂ A BATERIEI DE 1,4 LSISTEM MANUAL ȘI AUTOMAT DE OPRIRE DUPĂ 2 MINUTESTAREDESIGN UNIVERSAL PENTRU A SE POTRIVI ORICĂREI BUCĂTĂRIItrăsături mici, cântarul este convenabil de depozitat și permite transportul eficient.

~ FUNCȚIA TARY! Datorită acestui fapt, puteți folosi cu ușurință castronul sau cana preferată pentru a cântări orice produse libere, cum ar fi făina, orezul, zahărul, laptele etc. CÂNTĂRIRE PRECISĂ CU AMBALAJ, DAR REZULTATUL MĂSURĂTORII ESTE DAT FĂRĂ GREUTATEA AMBALAJULUI! De exemplu:1. Pariați pe greutatea crupelor turnate într-o ceașcă2. Greutatea măsoară greutatea paharului și a crupelor.3. Afișajul arată doar greutatea crupelor.

~ PERFECT PENTRU ORICE BUCĂTĂRIE! Dimensiunea compactă înseamnă că greutatea în sine nu ocupă mult spațiu în bucătăria noastră. BOL DIN PLASTIC 1,4L - vă permite să măsurați cantități mari de produsCAPACITATE DE ÎNCĂRCARE DE PÂNĂ LA 5 KG CU O PRECIZIE DE 1G - măsoară cu precizie orice cantitateINDICATOR DE SUPRASARCINĂ ȘI CONSUM DE BATERIE - funcții necesare pentru o utilizare convenabilăAMORTIZARE AUTOMATĂ - datorită căreia veți economisi bateriiDe asemenea, răspunde nevoilor persoanelor cărora le pasă de dimensiunea meselor din motive de sănătate.

CEI MAI IMPORTANȚI PARAMETRI: DIMENSIUNEA AFIȘAJULUI LCD - 6x3cmSURSA DE ALIMENTARE - 2x 1,5V (AAA)DIMENSIUNEA DISPOZITIVULUI - 19,7cm x 22cm x 1,8cmCULOARE - albMATERIAL - plasticPRODUCĂTOR - PRODUSUL PENTRU BĂRBAȚI AMBALAT ÎN AMBALAJUL ORIGINAL ARE INSTRUCȚIUNI ÎN POLONEZĂ ȘI MULTE ALTELE.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.