FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE ELEKTR. BATERII DE MĂSURARE A APEI DE 5 KG

34,34 RON /bucata preț fără taxă
De negociat
Fac comanda

Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
2898 bucăți
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
MS 3159y
EAN:
5902934830393

Contact Apel

CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE ELEKTR. BATERII DE MĂSURARE A APEI DE 5 KG - descriere


CÂNTAR DE BUCĂTĂRIE ELECTRONIC MESKOElecttronic cântar de bucătărie cu o capacitate maximă de încărcare de 5 kg și o precizie de 1g. Extrem de util atunci când cântăriți produse mari și grele.

AVANTAJELE BALANSULUI:CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE DE PÂNĂ LA 5KG + PRECIZIE 1PLATFORMĂ DE AFIȘARE GLCD REALIZATĂ DIN PLASTIC DURABILINDICATOR DE SUPRASARCINĂOPRIRE MANUALĂ ȘI AUTOMATĂDESIGN DE GĂURI TTDOWNTTANG POTRIVIT PENTRU ORICE BUCĂTĂRIETOATE UNITĂȚILE DE MĂSURĂ NECESARE (g, ml + măsurarea volumului de apă și lapte)Datorită dimensiunilor reduse, cântarul este convenabil de depozitat și permite o manipulare eficientă.

~ FUNCȚIA TARY! Datorită acestui fapt, puteți folosi cu ușurință castronul sau cana preferată pentru a cântări orice produse libere, cum ar fi făina, orezul, zahărul, laptele etc. CÂNTĂRIRE PRECISĂ CU AMBALAJ, DAR REZULTATUL MĂSURĂTORII ESTE DAT FĂRĂ GREUTATEA AMBALAJULUI! De exemplu:1. Pariați pe greutatea crupelor turnate într-o ceașcă2. Greutatea măsoară greutatea paharului și a crupelor.3. Afișajul arată doar greutatea crupelor.

~ PERFECT PENTRU ORICE BUCĂTĂRIE! Dimensiunea compactă înseamnă că greutatea în sine nu ocupă mult spațiu în bucătăria noastră. SUPRAFAȚĂ DIN PLASTIC ARMAT - o garanție a durabilității de ani de zileCAPACITATE DE ÎNCĂRCARE DE PÂNĂ LA 5 KG CU O PRECIZIE DE 1G - măsoară cu precizie orice cantitateINDICATOR DE SUPRASARCINĂ - o funcție indispensabilă pentru o utilizare convenabilăAMORTIZAREA AUTOMATĂ - datorită căreia veți economisi bateriiDe asemenea, răspunde nevoilor persoanelor cărora le pasă de dimensiunea meselor din motive de sănătate.

CEI MAI IMPORTANȚI PARAMETRI:DIMENSIUNEA AFIȘAJULUI - 107mm x40mmDIMENSIUNEA SUPRAFEȚEI DE CÂNTĂRIRE - 160mmx155mmDIMENSIUNEA DISPOZITIVULUI - 240mm x 150mmSURSA DE ALIMENTARE - 1x baterie CR2032 (inclusa)MATERIAL - plasticCULOARE - galbenPRODUCATOR - PRODUSUL PENTRU BARBATI AMBALAT IN AMBALAJUL ORIGINAL ARE INSTRUCTIUNI IN LIMBA POLONEZA SI MULTE ALTELE.

ÎN OFERTA NOASTRĂ VEȚI GĂSI ACEST MODEL ȘI ÎN ALTE CULORI--------------------->VĂ INVITĂM SĂ RĂSFOIȚI LICITAȚIILE NOASTRE!


Metode de plată

  • Transfer
  • Bani cash
  • Plata online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Metode de expediere

  • Colecție personală
  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.