FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei


Senzor în formă de G: Capabil să detecteze modificări de greutate de până la 50 g
Cip BIA de înaltă precizie: Măsoară cu ușurință procentul de grăsime corporală
13 valori ale compoziției corporale: înțelegeți-vă starea fizică
Test de echilibru: Stați pe un picior cu ochii închiși

Ai o greutate sănătoasă? Nu depinde doar de greutatea corporală
În mod normal, folosim greutatea corporală ca singura măsură pentru a determina dacă cineva este supraponderal sau subponderal, dar acest lucru nu este exact. Deoarece grăsimea ocupă de trei ori spațiul muscular, persoanele cu prea multă grăsime vor arăta mai evident supraponderali.
Prin urmare, procentul de grăsime corporală este măsura pentru a determina dacă cineva este supraponderal sau subponderal. O scară precisă și cuprinzătoare de grăsime corporală vă poate ajuta, de asemenea, să vă înțelegeți mai bine corpul.
Prioritatea principală pentru o scală este măsurarea mai precisă
Senzorul din oțel mangan în formă de G este capabil să detecteze modificări de greutate de până la 50 g, ceea ce face măsurătorile Mi Body Composition Scale 2 mai precise. Cântărirea acceptă, de asemenea, comutarea între jin, kilograme și lire sterline pentru o citire ușoară.
Date mai cuprinzătoare Ar trebui să vă înțelegeți mai bine corpul
Cipul de măsurare a grăsimii BIA de înaltă precizie poate măsura 13 metrici ale compoziției corporale, inclusiv greutatea corporală, IMC, procentul de grăsime corporală, masa musculară, rata de umiditate, rata de proteine, evaluarea grăsimii viscerale și metabolismul bazal, pentru o înțelegere completă a condiției dumneavoastră fizice. .

Greutate
IMC
Procentul de grăsime corporală
Masa musculara
Rata de umiditate
Rata de proteine
Evaluarea grăsimii viscerale
Metabolismul bazal
Masa osoasa
Vârsta fizică
Greutate ideală
Tipul corpului
Scorul de sănătate

Cântărire dinamică, măsurare statică Un cântar cu dublă utilizare este mai eficient
Mi Body Composition Scale 2 poate efectua comutarea inteligentă între modurile de cântărire dinamică și statică. Greutatea minimă a cântarului este de 100 g. Pe lângă faptul că vă cântăriți în modul dinamic, puteți măsura și greutatea articolelor precum fructe, legume și pachete în modul static.
Testul echilibrului Stați pe un picior cu ochii închiși
Echilibrul este o capacitate fizică de bază. Îmbunătățirea echilibrului poate reduce riscul de cădere și leziuni articulare. Acum trebuie doar să stai pe Mi Body Composition Scale 2 pe un picior, cu ochii închiși pentru a afla despre puterea sau slăbiciunea ta în această abilitate.
Bluetooth Low Energy 5.0 Folosește 4 baterii, care durează până la 12 luni
Mi Body Composition Scale 2 este echipat cu Bluetooth Low Energy 5.0. Când este utilizat cu aplicația Mi Fit, poate transmite rapid date corporale, cum ar fi greutatea și procentul de grăsime corporală. De asemenea, poate identifica în mod inteligent când diferiți oameni se măsoară.

Suportă înregistrări de date pentru 16 persoane
Utilizați modul vizitator pentru a evita să lăsați urme

Design exterior simplu
Mi Body Composition Scale 2 are un aspect simplu, îngrijit, dar artistic. Estetica designului este în detalii.

Curbe netede, rotunjite, cu un finisaj rafinat
Sticlă armată albă caldă, cu aspect asemănător jadului
Afișaj LED integrat ascuns

Notă:[1] Acest produs nu este recomandat persoanelor echipate cu stimulatoare cardiace sau alte implanturi medicale. Datele de testare a compoziției corporale pot varia pentru sportivii profesioniști, femeile însărcinate și un număr mic de alte cazuri speciale. [2] Mi Body Composition Scale 2 are nevoie de o greutate de 5 kg pentru a porni. Modul cântar poate fi utilizat după pornirea mașinii. [3] Asigurați-vă că deschideți ochii și stați pe ambele picioare dacă simțiți că vă pierdeți echilibrul. Această funcție nu este potrivită persoanelor cu echilibru slab, inclusiv femeilor însărcinate, vârstnicilor sau celor care suferă de disfuncție vestibulară. [4] Datele privind durata de viață a bateriei au fost măsurate de Huami Technology Laboratory. Măsurătorile grăsimilor au fost făcute de trei ori pe zi, obiectele mici au fost cântărite de două ori pe zi, iar testele de echilibru (stând pe un picior cu ochii închiși) au fost efectuate o dată la șapte zile, folosind setările implicite din fabrică la temperatura camerei de 22°C. În timpul utilizării efective, durata de viață a bateriei depinde de diverși factori, cum ar fi configurarea, funcționarea și mediul de utilizare, și poate diferi de testele de laborator.
Specificații:

Dimensiuni: 300 x 300 x 25 mm
Nume produs: Mi Body Composition Scale 2
Unități de cântărire: Jin / kg / lb.
Material exterior: sticla armata + plastic ABS
Temperatura de lucru: 0°C până la 40°C
Greutate: 1,7 kg
Domeniu de măsurare: 100 g până la 150 kg
Diviziune minimă la scară: 50 g
Conexiune wireless: Bluetooth 5.0
Alimentare: patru baterii AAA de 1,5 V
Cerințe pentru dispozitiv: rulează pe dispozitive care utilizează Android 4.4 / iOS 9.0 sau o versiune ulterioară (iPhone 5s sau mai recent) și care acceptă Bluetooth 4.0 sau o versiune ulterioară



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.