FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cântare de baie inteligentă, inclusiv Bluetooth 4.0 cu aplicația BalanceLine potrivită

29,85 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
450 bucăți
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Tu - Apple
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Informații generale despre scară:

Cu cântarele de analiză corporală Balance Line, cea mai bună modalitate de a urmări valorile și sănătatea corpului pe termen lung și de a împărtăși progresul cu prietenii sau familia este? poate ca tu insuti ii vei ajuta pe alti oameni sa-si prinda curaj si sa-l sparga pe ?nemernic? pentru a depăși și a redeveni activ fizic.


SĂNĂTATE: Datorită diferitelor funcții, este posibil, în legătură cu aplicația, să urmăriți oricând starea dumneavoastră fizică prin intermediul smartphone-ului și să convertiți valorile negative în cele pozitive prin suplimentarea sportului și a alimentației sănătoase.

ANALIZĂ: Cu ajutorul aplicației (compatibilă cu aplicația Apple „Sănătate”), care este potrivită atât pentru smartphone-urile iOS, cât și pentru Android, nu vă puteți determina doar greutatea, ci și, de exemplu, următoarele valori: procentul de grăsime corporală, masa musculară IMC (indicele de masă corporală), BMR (rata metabolică), greutatea apei, greutatea mușchilor scheletici și a oaselor. Incepe Imediat analiza, deoarece bateriile pentru cantar sunt incluse.

SHARE SUCCES: Toată lumea știe senzația de nedescris când păși pe cântar și dintr-o dată ești cu 1-2 kg mai ușor. Surprindeți acest moment prin aplicație sau îl distribuiți ușor și rapid prietenilor sau familiei? poți încuraja alți oameni să devină ei înșiși activi cu succesele tale.

TEHNOLOGIE: Patru senzori extrem de sensibili asigură că cântarul este activat direct atunci când stai pe ele. Nu trebuie să faceți nimic pentru ao opri, deoarece se va opri automat după ce statisticile au fost încărcate în aplicație sau după ce a fost inactiv timp de aproximativ 30 de secunde.

NOTĂ IMPORTANTĂ: Înainte de a utiliza cântarul, vă rugăm să scoateți șosetele, astfel încât picioarele să fie conectate corect la toți cei patru electrozi. Pentru a obține o citire cât mai precisă posibilă, vă recomandăm să așezați cântarul doar pe o podea plată și tare.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.