WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

CAPRI Camping Espadrile

62,15 RON /pereche preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
24 perechi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Spania
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
1 an în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Esparto sandale camping, womens de iută espadrile confort veritabil cusute manual cu imprimeu geometric floral în tonuri de pământ, maro și gri. Autentic de proiectare ediție limitată, care va combina perfect cu aspectul plaja dumneavoastră, țară sau urban. Ideal pentru a combina cu blugi, fuste sau pantaloni scurți. pantofi de rogoz confortabile realizate manual de artizani din Spania.

sandale autentice, espadrile de camping pentru femei cu simpla iută talpi sau de înaltă calitate. design rafinat inspirat de mozaicuri de vile ale vechiului Imperiu roman al insulei mediteraneene Capri. Un print realizate cu cerneluri ecologice, care sunt prietenoase cu mediul. Ideal pentru a fi combinate cu oricare dintre sandalele arata dvs. urbane, țară sau la plajă. Conjoined perfect cu orice tip de îmbrăcăminte, indiferent dacă blugi, pantaloni, fuste sau pantaloni scurți, și chiar rochii casual de tăiat.

confortul mare și pregătirea atentă a face aceste sandale rogoz naturale, companioni perfecte pentru această vacanță de vară. Un design atemporal și elegant, inspirat de mozaicuri care decorează vile romane de pe insula Capri. Ideal pentru a purta în timpul verii, toamna și primăvara, și dacă ai noroc să trăiască într-o caldă și însorită pe tot parcursul anului.

Sandalele Capri sunt versatile, deoarece le puteți combina cu aproape orice fel de tendință sau aspect. Bucurați-vă de plimbari minunate cu bicicleta prin oraș, plajă sau la țară, care corespund acestor espadrile rogoz naturale autentice.


Fișiere atașate
Descarcă fișierul dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(18).pdf Descarcă fișierul dorothy-mambo-mogambo-ss17(18).pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.