FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Carduri RFID albe de 100 buc cu cip MIFARE Classic EV1 1K NXP

493,44 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovenia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Diverse
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
1188
TARIC:
8523520000
EAN:
1188
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Căutați cărți de identitate cu un cip MIFARE Classic® RFID de 13,56 MHz?

Oferim carduri RFID de înaltă calitate cu cea mai recentă versiune a foarte popularului cip MIFARE Classic® EV1.

Aceste carduri contactless sunt utilizate în diverse aplicații din întreaga lume și sunt compatibile cu versiunile anterioare ale cipului MIFARE Classic®.

Cipul MIFARE Classic® EV1 funcționează la o frecvență de 13,56 MHz, în conformitate cu standardul ISO / IEC 14443 tip A.

Cipul conține un număr de identificare care nu poate fi modificat și 1 kB de memorie programabilă.

Cardurile RFID cu cip MIFARE Classic® sunt utilizate pentru controlul accesului, înregistrarea programului de lucru, ca carduri de hotel, carduri de membru și în alte scopuri de identificare.

Sunteți bineveniți să cumpărați cărți albe din stoc sau să ne trimiteți o solicitare pentru cardurile tipărite. În funcție de cantitate și de termenul limită, vă vom ajuta să alegeți cea mai bună opțiune de imprimare.

Cardurile RFID cu cip MIFARE Classic® EV1 1k sunt carduri din plastic cu o dimensiune standard a cardului de credit (86 x 54 x 0,85 mm). Acestea funcționează pe o frecvență de 13,56 MHz, care este o gamă de frecvențe foarte populară pentru cardurile de proximitate care funcționează la distanțe de proximitate (de obicei până la 5 cm). Cipul are un număr ID preprogramat de 4 octeți și 1kB de memorie care este împărțit în mai multe sectoare.

Cardurile sunt de un alb strălucitor, fără numerotație sau alte elemente imprimate, și un strat superior care are un strat superior care permite imprimarea ulterioară pe toate tipurile de imprimante de carduri (imprimante de transfer termic sau termotransfer).

Atunci când imprimați imagini de fundal sau alte ilustrații mai mari, vă recomandăm să utilizați o imprimantă de retransfer termic. Pentru serializarea cu coduri QR, coduri de bare sau alte numerotări sau personalizări cu nume, puteți utiliza orice fel de imprimante de carduri desktop.

Atunci când comandați 500 de carduri RFID tipărite sau mai mult, este de obicei mai bine și mai rentabil să imprimați cardurile cu tehnologie de imprimare offset în timpul unui proces de fabricație. Acest tip de imprimare necesită echipamente speciale și se face de obicei de către producătorii de carduri specializate. Pentru imprimare, folosim de obicei imprimarea digitală cu culori CMYK pe care le combinăm cu imprimarea cu ecran de mătase atunci când este nevoie de culori Pantone sau efecte metalice (culori aurii, argintiu, sclipici etc.).

Specificatii tehnice

Producător de cipuri: NXP Semiconductors
Chip: MIFARE Classic® EV1 1 kB cu un ID lung de 4 octeți
Compatibil cu: versiunile anterioare ale cipului MIFARE Classic® și alte cititoare de 13,56 MHz care funcționează în conformitate cu ISO / IEC 14443 tip A.
Frecventa: 13.56 MHz
Distanța de citire: până la 10 cm (de obicei până la 5 cm)
Dimensiuni card: CR80 (85.60 x 53.98 mm)
Grosime: 0,84 mm
Material: PVC
Opțiuni de imprimare: imprimare offset, retransfer termic, transfer termic


Fișiere atașate
Descarcă fișierul mifare-classic-ev1-technical-specification.pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.