FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Casca cu microfon Midland MA31-L cu 2 pini

108,86 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
300 bucăți
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Casca cu tub acustic si microfon Midland MA31-L poate fi utilizata impreuna cu statiile radio CB sau PMR cu 2 pini de la Midland, cum ar fi Alan 52, Alan 42, G7, G9, etc. Microfonul are 2 moduri de functionare: VOX sau PTT. Pozitionati butonul pe pozitia VOX pentru a emite continuu, sau pe pozitia PTT pentru a emite doar la apasarea butonului PTT (apasati pentru a vorbi).
Sistemul MA31-L este o casca prevazuta cu microfon si buton de emisie dedicata pentru Statiile PMR Midland, ce permite utilizarea acestora fara a folosi mainile. Este cunoscut si prin termenul Hands-Free.
Casca este prevazuta cu un tub acustic flexibil din cauciuc ce ofera un confort sporit si o mobilitate mult mai mare, eliminand riscul de a forta si rupe/intrerupe cablul, la miscarile repetate ale capului. Pe langa aceasta sistemul In Ear ( in ureche) ofera un sunet clar puternic, eliminand zgomotul de fundal.
Beneficiati de beneficiile functiei VOX ale statiei cu ajutorul acestei casti, functie ce permite inceperea emisiei la detectia sunetului / vocii. Astfel sistemul maini libere devine 100% functional eliminand chiar si actionarea butonului PTT ( de emisie).



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.