FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Tracer Stilo sunt căști on-ear wireless care oferă confort wireless pe care îl poți aprecia în orice situație. Indiferent dacă vă aflați în mijlocul unui joc incitantor al jocului dvs. preferat pe computer sau în timpul unui antrenament cardio greu, căștile Tracer vă permit să vă bucurați de muzica preferată fără jenă. În plus, datorită bateriei de mare capacitate, nu trebuie să numărați invers până la următoarea încărcare.

• Reducere activă a zgomotului
• Tehnologia Bluetooth 5.0
• Drivere de 40 mm
• Baterie de lungă durată
• Suport pentru profiluri Bluetooth
• Microfon incorporat
• Casti pentru urechi din material placut la atingere

Tăcere când ai nevoie
Datorită sistemului ANC, care minimizează zgomotul nedorit, te izolezi rapid de zgomotul din jur. Căștile Tracer reduc zgomotul de fundal chiar și atunci când nu ascultați muzică.

Comenzi convenabile
Căștile wireless Tracer Stillo sunt echipate cu tehnologie Bluetooth 5.0, datorită căreia funcționează cu smartphone-uri și tablete pe o rază de 10 metri.

Muzică nelimitată
Căștile Tracer Stillo au o baterie puternică de 300 mAh care vă oferă până la 15 ore de redare neîntreruptă a muzicii sau a apelurilor telefonice preferate. În modul standby, căștile pot funcționa până la 180 de ore, așa că nu trebuie să le încărcați în continuare.

Sunet revoluționar
Bucurați-vă de un sunet clar și puternic. Driverele mari și eficiente cu un diametru de 40 mm încorporate în căști asigură o reproducere precisă a sunetului.

Gameplay incitant
Căștile fără fir Tracer sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru pasionații de jocuri. Acestea funcționează cu toate consolele care acceptă tehnologia Bluetooth, astfel încât să vă puteți bucura de joc nederanjat de zgomotul din jur. Microfonul încorporat vă permite să păstrați legătura cu restul echipei în timpul jocului online. În plus, utilizarea unui mini-jack universal de 3,5 mm vă permite să vă conectați cu ușurință la majoritatea dispozitivelor.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.