FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cecotec Conga 1190 robot pilot de curățare

579,80 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
NAVIGARE - Cecotec
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


ASPIRAREA PERFECTĂ INTRĂ ÎNTR-O NOUĂ ERĂ
Un nou stil de curățenie a apărut în lumea noastră. Datorită memoriei sale, Conga Series 1190 își face treaba într-un mod absolut eficient, de la început până la întoarcerea acasă. Răsucirile și virajele uimitoare îndepărtează fiecare fir de praf, iar sistemul de curățare este fiabil. Este întotdeauna gata pentru curățare și o face în mod optim, cel mai scurt drum între două puncte. Când îi încredințați curățenia în casă, veți observa diferența. Curăță întreaga suprafață acoperită și știe când și cum să se întoarcă la stația de încărcare.
ASPIRAREA ROBOTULUI 2-ÎN-1: MĂTURARE, ASPIRARE,
Nava amiral a seriei de roboți Conga este funcționalitatea.

NAVIGARE INTELIGENTĂ ȘI ORDONATĂ, CURĂȚĂ ÎNTREAGA SUPRAFAȚĂ
Bucurați-vă de navigare inteligentă și fără dezordine, cu hărți și memorie cu tehnologia iTech Gyro. Conga Series 1190 este proiectat pentru toate tipurile de pardoseli și se adaptează complet la casa ta, curățând întreaga suprafață care trebuie acoperită, trece sub mobilier, detectează obstacolele și previne denivelările sau căderile. Alte aspiratoare robotizate pot deveni mai murdare decât curate, dar acest model avansat purifică aerul cu un filtru de înaltă eficiență care captează praful și alergenii.
DIRECȚIONAȚI ÎNTOTDEAUNA CEL MAI EFICIENT TRASEU CU SISTEMUL DE MEMORIE
Amintiți-vă traseul pentru a găsi întotdeauna cea mai rapidă și mai eficientă rută și reveniți la stația de încărcare imediat după curățarea cu sistemul de control al memoriei. Robotul știe exact unde este, unde a trecut și unde nu a plecat încă.

6 MODURI AUTOMATE DE CURĂȚARE: UITAȚI DE CURĂȚARE
Noul robot din seria Conga 1190 are 6 moduri automate de curățare care se adaptează la toate tipurile de suprafețe și nevoi. Alege un mod de la telecomandă și voila, este atât de simplu.

Modul giroscopic: curățați întreaga suprafață pentru a fi acoperită într-un mod ordonat și inteligent și reveniți la baza de încărcare în cel mai rapid mod.
Modul DeepCleaning: curățați bine întreaga casă și aspirați la putere maximă de mai multe ori în anumite locuri din fiecare cameră a casei. Robotul se deplasează în două faze, prima în modul Gyro și a doua în modul Auto.
Mod de margine: una dintre cele mai murdare zone este, de obicei, marginile sau plintele. Din acest motiv, seria de roboți Conga are un mod special pentru îndepărtarea oricărei murdării acumulate în jurul pereților și mobilierului.
Mod manual: bucurați-vă de controlul complet al robotului cu telecomanda și direcționați-l către locația dorită. În acest mod manual, robotul îndepărtează în mod convenabil și instantaneu murdăria din anumite locuri.
Modul spirală: în cazul murdăriei acumulate la un moment dat, robotul va îndepărta imediat murdăria. De exemplu, dacă gătiți și oala de făină se va răsturna.
Întoarceți-vă acasă: se activează automat atunci când robotul termină curățarea sau bateria este descărcată, iar când se întoarce la stația de încărcare, continuă curățarea pentru a îndepărta ultimele urme de murdărie care pot rămâne. În plus, puteți activa acest mod și manual folosind telecomanda.

MOD EXCLUSIV DE CURĂȚARE PROFUNDĂ PENTRU CEA MAI MARE CURĂȚARE
Pregateste-te pentru o curatare suplimentara profunda. Cu acest mod, seria Conga 1190 îndepărtează toată murdăria din fiecare cameră din casă, fără a lăsa praf în urmă. Curățarea este programată în două faze: prima în modul Gyro, în care robotul curăță întreaga suprafață acoperită într-un mod inteligent și ordonat, iar a doua în care robotul trece prin toate punctele casei de mai multe ori pentru a lăsa un finisaj absolut perfect.
CASA TA ÎNTOTDEAUNA CURAT CU PUTERE MAXIMĂ
Turbina sa puternică maximizează puterea mare de aspirație de până la 1400 Pa datorită sistemului ForceImplode. Acesta garantează o podea curată în orice moment și îndepărtează tot felul de murdărie de pe orice suprafață. În plus, nu există nici un colț din care să scape datorită celor două perii laterale care ajută la împingerea întregii murdării în duza de aspirație.

CURĂȚAȚI CÂND NU SUNTEȚI ACASĂ, PLANIFICAȚI ȘI UITAȚI
Este complet programabil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Uitați de sarcinile zilnice de curățare, programați robotul să curețe zilele selectate în momentul alegerii și dedicați-vă timpul pentru ceea ce vă place cel mai mult.
ÎNDEPĂRTAȚI MURDĂRIA CEA MAI UIMITOARE
Indeparteaza toate tipurile de murdarie cu 3 nivele de putere. Alegeți între modul Eco pentru curățarea suprafețelor cu uzură minimă, modul normal pentru curățarea zilnică fără pierderi de putere și modul turbo (1400 Pa) pentru curățare profundă.
3 NIVELURI DE PUTERE PENTRU TOATE TIPURILE DE MURDĂRIE
Indeparteaza toate tipurile de murdarie cu 3 nivele de putere. Alegeți între modul Eco pentru curățarea suprafețelor cu uzură minimă, modul normal pentru curățarea zilnică fără pierderi de putere și modul turbo (1400 Pa) pentru curățare profundă.

Detalii tehniceBrand: CecotecModel Număr: Conga Seria 1190 Dimensiuni produse: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kilogrameCapacitate:    0, 



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.