FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
14 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Compania noastră vă oferă o oportunitate unică de a achiziționa îmbrăcăminte en-gros de marcă! Lucrăm direct cu producătorul și oferim îmbrăcăminte din Europa fără intermediari. Fiecare articol de îmbrăcăminte are un design unic, este fabricat din materiale de înaltă calitate și vine în ambalaje individuale cu un cod de bare pentru a verifica autenticitatea pe site-ul oficial al mărcii.
Vă garantăm cea mai bună calitate la un preț accesibil! Când cumpărați de la noi, aveți ocazia unică de a vă extinde afacerea și de a satisface cerințele clienților dvs. Puteți alege un amestec de topuri, pantaloni și lenjerie intimă după cum doriți. Fiecare lot conține aproximativ 80% îmbrăcăminte pentru femei și 20% îmbrăcăminte pentru bărbați. Raportul dintre topuri, pantaloni și lenjerie de corp poate varia în funcție de preferințele clientului, dar pantalonii nu trebuie să fie mai mult decât topurile. Produsele noastre sunt stil, calitate și confort!
Faceți alegerea corectă și deveniți mândrul proprietar al îmbrăcămintei bonprix elegante și de înaltă calitate! Contactați-ne acum și vom găsi cea mai bună opțiune pentru dvs.!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.