FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Eagle - stație electrică de 300 W, este una dintre cele mai remarcabile stații electrice portabile atât în performanță, cât și în design. Cu o capacitate mare de 324 Wh, o putere nominală de 300 W (putere la supratensiune de 600 W) și porturi multiple de încărcare/reîncărcare de ieșire, răspunde nevoilor de alimentare ale aparatelor electrice mai mari și mai puternice.

Caracteristici principale

● Capacitate mai mare și puteri mai mari: 324Wh(90000mAh) capacitate a bateriei cu litiu, 300W Putere nominală și 600W Surge Power.


● Baterie cu litiu de înaltă calitate încorporată, atinge peste 1500 de cicluri și durata de viață a designului este de 5 ani.



● Porturi de ieșire multiple: 1 x USB-C, 3 x USB, 1 x PD 60W, 2 x porturi DC, 1 x port DC pentru mașină și două prize AC (cu undă sinusoidă pură). Deconectarea rețelei și posibilitatea de a vă alimenta camerele, computerele, dispozitivele de comunicare.


● Soluție ecologică de energie în aer liber: încărcarea solară eficientă cu MPPT încorporat îl face un generator solar pentru recreere în aer liber. Timpul complet de încărcare este de aproximativ 3,5 ore prin conectarea la 150W solar cu un cablu adaptor. Încărcarea de la rețea sau portul mașinii este de aproximativ 2,5 ore.


● Portabil și compact: Cântărește doar 3,5 kg (7,7 lbs), este ușor de transportat cu un mâner ușor de transportat. Dimensiune compactă la 310 x 185 x 225 mm (12,21 x 7,29 x 8,86 inchi).


● Ecranul LCD cu putere de încărcare/descărcare, timp, procente etc.


● Design Pure Sine Wave, adică compatibil cu majoritatea aparatelor de uz casnic și poate alimenta peste 80% dintre aparatele și dispozitivele esențiale. Acestea sunt cele mai scumpe dintre modelele de invertor și depășesc invertoarele.


● Există protecții universale, acest generator își va porni modul de protecție în cazul în care conectați un aparat de putere mai mare sau îl faceți să funcționeze peste temperatură.


● Lumină LED: 5W pentru lumină de urgență sau camping în aer liber pe timp de noapte.



● Încărcare wireless: 10W

Durata de viață pe care o proiectăm este mai mare de 5 ani. Oferim 5 ani garanție cu produsele marca iGOpower.

●●●●●●●Posibilă negociere pentru mai multe piese●●●●●●



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.