FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cheie tigru TiNifogo 48 în 1 Unelte cheie

9,97 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1652 bucăți
Cantitate disponibilă
1652 bucăți
Țară
Italia
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
3 zi
Ultima actualizare
2 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

▲【【Cu design unic】Instrument special pentru cheie multifuncțională care combină 48 de instrumente într-una singură și face fiecare reparație ușoară și rapidă. Prin simpla parcurgere instantanee a diferitelor dimensiuni, acestea sunt instrumentul de care aveți nevoie pentru lucrare.
▲【Portabilitate ușoară】 Nu aveți nevoie de mai multe chei tubulare sau truse mari de scule, ci doar de capul pivotant pentru a găsi potrivirea potrivită. Designul unic al instrumentului revoluționar pentru dinți vă permite să realizați atât dimensiuni standard, cât și metrice - pur și simplu răsturnați totul și aveți mai multe dimensiuni.
▲【Rapid】Spre deosebire de alte chei, cheia tubulară vă permite să lucrați la un unghi de 45°. Convenabil și vă economisește timp. Abordați proiecte în întreaga casă, pe drum, la locul de muncă, oriunde. Această unealtă de calitate profesională este proiectată cu cap rotativ la 360°, care modifică rapid formatul de care aveți nevoie.
▲【Aplicație】Instrument profesional conceput pentru a aborda toate proiectele dvs. în întreaga casă, magazin sau loc de muncă, ideal pentru: mașină, casă, în aer liber și multe altele
▲【Proces precis】 - Construcția sa robustă, durabilă și durabilă este construită pentru a dura și gata să reziste ani de utilizare intensă. Finisaj cromat triplu cu lustruire completă, astfel încât este ușor de curățat și rezistent la coroziune



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.