FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
13 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Chimpan Tree Family Board Game Family Fun

40,27 RON - 22% 51,79 RON /bucata preț fără taxă

Preț minim de la 30 zile înainte de reducere: 40,27 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
50 bucăți
Țară
Regatul Unit
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
3 zi
Ultima actualizare
2 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

CATAPULT YOUR JUMPING MONKEYS - Acest joc strategic cu cimpanzeii este perfect pentru orice ocazie. Facem acest set minunat, fie la o petrecere pentru copii, la o seară de jocuri în familie sau chiar în deplasare, în camping sau în vacanță. Cu acest joc Monkey Jumping, familia ta va avea ore întregi de distracție! Nu numai că acest joc de societate oferă ore întregi de distracție nesfârșită, dar îi ajută pe copii să învețe abilități strategice de gândire socială și să-și dezvolte abilitățile motorii fine. Cine va fi încoronat câștigătorul suprem al Chimpan Tree?
UN JOC CLASIC CARE NU ÎMBĂTRÂNEȘTE NICIODATĂ - Oferind divertisment excelent pentru copii și adulți, acest joc ține familiile amuzate de generații! Vei fi primul jucător care își catapultează cimpanzeii în copac! Fiecare jucător își întoarce pe rând cimpanzeul în copac de pe rampa de lansare, dacă sunt suficient de norocoși, cimpanzeii se vor legăna de pe ramuri. Primul jucător cu toți cimpanzeii atârnați de copac este câștigătorul. Joacă-te cu copiii, prietenii sau întreaga familie.
PERFECT PENTRU ORICE OCAZIE DE PETRECERE - Acest joc Chimpan Tree este perfect pentru orice ocazie sau aventură de familie. Fie că este vorba de Crăciun, zile de naștere, noapte de joc în familie sau chiar camping, acest joc este obligat să facă întreaga familie să se distreze împreună. Acest joc încurajează dezvoltarea timpurie a tuturor abilităților motorii la copii, de la coordonarea mână-ochi până la răbdare și nu doar atât, oferă copiilor ore nesfârșite de divertisment. Acest joc retro preferat din toate timpurile este, de asemenea, un cadou ideal pentru orice ocazie.
SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI - Include 1x Monkey Tree Base și un sortiment de maimuțe de diferite culori (albastru, roșu și galben). Minim 2 jucători necesari. Dimensiunile ambalajului - Î6cm x L27cm x A27cm. Potrivit pentru vârstele de 3 ani și peste.
DISTRACȚIE EPICĂ! GAMĂ - Produsele Epic Fun pot fi recunoscute instantaneu după ambalajul lor luminos ilustrativ. Această gamă fantastică acoperă totul, de la jocuri clasice de societate pentru copii la jocuri de familie. Oferind o gamă largă de jocuri care oferă o valoare incredibilă pentru bani, fără a compromite calitatea



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.