FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cititor de cod de eroare ELM BT

119.179,35 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
79 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Google
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm7362
EAN:
=VLOOKUP(A361,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Asigurați-vă că mașina funcționează în siguranță. 

Citiți codurile de eroare de diagnosticare, generale și specifice producătorului, și aflați semnificația acestora. 

Există mai mult de 3000 de modificări comune de cod în baza de date a cititorului DTC.
 
Unul dintre cele mai flexibile programe create vreodată. Datorită sistemului de operare Android, acesta are caracteristici care sunt foarte dificil pentru omologii săi de PC.

Conexiuni: Suportă interfețe USB, WiFi și Bluetooth. Pentru USB, este necesar un sistem de operare Android 3.0 sau o versiune ulterioară.

Tutorial software: Torque Lite

Interfața de diagnosticare auto ELM327 Bluetooth OBD2 V1.5 este utilizată pentru a citi codurile de diagnosticare a problemelor. Afișează și raportează atât coduri de eroare generice, cât și coduri de eroare specifice producătorului.
Puteți testa datele mașinii și ale senzorului curent.
Suportă toate protocoalele OBD-II și magistralele ISO 91441, KWP2000, SAE J1850 și CAN. Funcționează cu toate vehiculele compatibile OBD-II.
Interfața de diagnosticare Bluetooth este convenabilă de utilizat.

Proprietăți:  
- Culoare albastră - Suportă toate protocoalele OBD-II - Suportă ISO 9141, KWP2000 - Suportă SAE J1850 - Suportă magistrale CAN - Afișați datele senzorului curent, inclusiv: Turația motorului - Valoarea sarcinii calculate - Temperatura lichidului de răcire - Starea sistemului de alimentare cu combustibil - Viteza vehiculului - Titlu de combustibil pe termen scurt - Alimentare cu combustibil pe termen lung - Presiunea galeriei de admisie - Sincronizare înainte - Temperatura aerului de admisie - Debitul de aer - Poziția absolută a clapetei de accelerație - Tensiunile senzorului de oxigen / tapițeria de combustibil aferentă pe termen scurt - Starea sistemului de alimentare cu combustibil - Presiunea combustibilului - Vine cu software CD

Meniu
Lansarea programului dezvăluie o interfață de bun gust. Printre pictogramele care pot fi derulate de-a lungul cercului, putem accesa funcțiile de bază:
- Afișați date reale - Citiți și ștergeți codurile de eroare - Vizualizare hartă - Rezultatele testelor (sonda cu bilă) - Grafice - Starea adaptorului
Când apăsați butonul meniului telefonului, sunt afișate setările generale și setările profilului vehiculului.

Despre submeniuri

Afișați date reale:
În acest moment, putem afișa senzorii disponibili, aceasta este probabil funcția pe care o vom folosi cel mai mult. Îl putem personaliza în consecință, atât de mult încât valoarea afișată să poată fi ajustată în mai multe tipuri de ceasuri, dimensiuni, machete și, mai mult, prin setarea afișării valorilor minime și maxime
Ceasurile sunt mutate conform metodei "drag and drop", nu au un loc specific, se pot atinge reciproc sau chiar pot atârna de pe ecran dacă dorim. Observ aici, există mai multe pagini derulabile pentru ceasuri.

Citiți și ștergeți codurile de eroare:
Se face ca de obicei, nu este nimic în plus, deși durează ceva timp pentru a citi memoria ECU. Apoi, odată citit/notat, îl puteți șterge imediat. De asemenea, merită menționat faptul că are un căutător de coduri de eroare încorporat, astfel încât să puteți introduce ceea ce înseamnă DTC P0123, de exemplu. Este util, nu trebuie să navigați pe net, manual de service.

Vizualizarea hărții: Aici puteți vedea călătoria dvs., dacă aveți hărți Google instalate, datele GPS sunt importate și înregistrate.

Rezultatele testelor: Aici puteți găsi funcțiile de autotestare deja descrise.
 
Grafice: Jurnalele selectate PID în funcție de timp, viteză sau alt PID. Poate fi util dacă suspectăm un fel de tulburare sau vrem doar să ne satisfacem curiozitatea.

Starea adaptorului:
Există proprietăți utile de auto-testare pentru adaptor aici. În plus, printre altele, modul ECU 09. VIN, protocolul utilizat etc. În cadrul acestuia, putem vedea numărul de date trimise incorect. (Ajutor excelent pentru a realiza că adaptorul nostru este o risipă.) De asemenea, puteți vedea viteza adaptorului în format MIN / MAX / mediu. Alte informații despre stare sunt, de asemenea, disponibile aici. (Descărcați gratuit din magazinul Play)
             



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.