FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cititor Syris RD200-M1 RFID pentru cipuri de 13,56 MHz Mifare®, DESFire, NTAG

423,66 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovenia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Apple
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
1379
EAN:
1379
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

RD200-M1 este un cititor USB desktop realizat de producătorul de cititor RFID de încredere Syris Technology Corporation și funcționează pe frecvența de 13.56 MHz.

Este un cititor emulator de tastatură în mod implicit și citește ID-ul cipului în formatul 8 HEX. Cititorul include un CD cu multe instrumente utilitare pentru configurarea unui cititor și a software-ului SDK.

Acceptă citirea cipurilor RFID de 13,56 MHz în conformitate cu un protocol ISO 14443 A și B și funcționează cu cipuri precum Mifare Classic®, Mifare DESFire®, Fudan F08 și cipuri NFC precum NTAG213, NTAG215, NTAG216 etc.

Unele utilizări comune pentru cititorii Syris RFID RD200-M1 sunt identificarea persoanei pentru aplicația de prezență în timp și alte aplicații de afaceri, identificarea activelor, plăți contactless etc.

Iese în evidență din mulțime, deoarece este foarte fiabil și vine cu instrumente software, astfel încât să aveți multe opțiuni pentru a personaliza modul în care funcționează.

Cu aplicația de configurare puteți seta formatul codului de identificare citit în mai mult de 50 de moduri diferite, puteți controla buzzer-ul, puteți adăuga un prefix sau un postfix, îl puteți seta ca "COM virtual" sau "Citire automată", puteți codifica cipurile etc.

Dacă trebuie să citiți ID-ul cipului în același mod în care citesc și alte dispozitive NFC (telefoane NFC, tablete etc.), trebuie să setați formatul de ieșire la 14 HEX Reverse Byte. Când configurarea este făcută, aceasta poate fi utilizată pe diferite platforme, inclusiv sisteme de operare Android, Linux și Apple.

Syris RD200-M1 este un cititor desktop pentru cipuri contactless de 13,56 MHz. Este un dispozitiv USB plug-and-play, ceea ce înseamnă că nu trebuie să instalați drivere. Funcționează ca un emulator de tastatură în mod implicit, citind ID-ul cipului și plasându-l pe ecran (în interiorul tabelului Excel, Notepad, site-ul web, câmpul de intrare al aplicației etc.). Acesta vine cu instrumente software și poate fi setat să funcționeze și ca un cititor de emulare a porturilor seriale.

Opțiuni de configurare și instrumente SDK pentru dezvoltarea de software

Cititorul RFID RD200-M1 este de obicei utilizat pentru citirea codului ID-ului cipului în diferite formate și afișarea pe un ecran. Dacă doriți să citiți ID-ul cipului pe un port Virtual COM, puteți schimba cu ușurință firmware-ul cititorului și îl puteți seta în acest fel. Există o altă opțiune pentru setarea modului de lucru al cititorului și se numește "Citire automată", unde cititorul citește automat datele dintr-o memorie de etichetă RFID și le afișează pe un ecran. Practic funcționează ca un emulator de tastatură pentru datele stocate în interiorul unei memorii de etichete. La codificarea cipului, puteți selecta propria cheie, astfel încât datele stocate să nu poată fi citite publicului sau utilizatorilor neautorizați. Pentru a citi conținutul criptat, trebuie să utilizați aceeași cheie și pe cititor. Acest lucru se face cu instrumente de configurare și atunci când este setat, puteți utiliza cititorul pe orice dispozitiv.

SYRIS RD200-M1 este în mod implicit un cititor emulator de tastatură și citește ID-ul cipului în formatul 8 HEX. Cititorul include un CD cu multe instrumente utilitare pentru configurarea unui cititor și a unui software SDK.
Cu aplicația de configurare puteți seta formatul codului de identificare citit în mai mult de 50 de moduri diferite, puteți controla buzzer-ul, puteți adăuga un prefix sau un postfix, îl puteți seta ca "COM virtual" sau "Citire automată", puteți codifica cipurile etc.

Pentru a seta formatul de citire în același mod în care citesc alte telefoane și tablete NFC, trebuie să setați formatul de ieșire la 14 HEX Reverse Byte.

Când cititorul funcționează în modul Virtual COM, obțineți codul UID în formatul HEX de bază și nu poate fi modificat cu instrumentele de configurare. Cu toate acestea, trebuie să-l schimbați după și acest lucru necesită, de obicei, o anumită programare.

Dacă plasați aceeași etichetă de două ori pe cititor într-o perioadă scurtă de timp, aceasta va citi eticheta o singură dată, deoarece are funcția "Aceeași detectare a cardului", ceea ce înseamnă că nu va citi aceeași carte de două ori în perioada de timp definită.

CD-ul oferă instrumente de dezvoltare software, inclusiv API, coduri eșantion pentru BCB6, VB6, VB.NET și biblioteci pentru VC, VB, BCB, DevC și C#.

RD200 funcționează pe computere și dispozitive Apple cu sistem de operare Android, deși configuratorul este proiectat numai pentru PC-uri. Dacă configurați cititorul pe un PC, atunci acesta va păstra setările și pe computerele Apple și pe alte platforme.

Specificatii tehnice

Producător: Syris Technology Corp.
Denumire produs: RD200-H1-G

Frecventa de lucru: 13,56 MHz
Tip cititor: cititor desktop
Distanța de citire: până la 7 cm
Protocolul RF: ISO14443

Interfata: USB
Software-ul: CD cu configurator și instrumente SDK (API, Suport BCB6, VB6, VB.NET program de probă și VC, VB, BCB, DevC, C # bibliotecă.)

Built-in două culori LED-uri și buzzer alertă.

Funcția de actualizare a firmware-ului USB

Dimensiuni cititor: 105 W x 72 H x 16 D (mm)
Dimensiuni pachet: 200 W x 165 H x 37 D (mm)

Greutate cititor: 73 g
Greutatea ambalajului: 215 g

Cod H.S. personalizat: 8471 90 00 00

Temperatura de functionare: -20°C pana la 65°C 95% RH
Temperatura de depozitare: -30°C până la 85°C 95% RH

Putere de încărcare: Putere USB standard (5V 500mA)


Fișiere atașate
Descarcă fișierul syris-rd200-m1-technical-specification.pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.