FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Cea mai buna oportunitate pentru tine de a face o afacere. Am lansat acum o vânzare clearance-ul de pe întregul nostru depozit 900m.sq, cu peste 40.000 de produse originale pentru a oferi angrosiști ​​noștri, comercianți și clienții de retail. Tu, ca un client poate economisi până la 93%, de la RRP.

Mărcile noastre dominante includ Dolce & Gabbana, Balmain, Galliano, Karl Lagerfeld, GF Ferre, Cavalli, Costume National, Ermanno Scervino, printre multe altele. În prezent, furnizam marfa la peste 500 de clienti la nivel global, inclusiv vânzătorii cu amănuntul mici, magazine, alte angrosiști, magazine de e-commerce, eBay și magazine Amazonului. Am comanda de achiziție expediate în termen de 48 de ore cu ajutorul partenerului nostru de transport de marfă FedEx.

Vă rugăm să ne trimiteți un email pentru mai multe informatii sau vizitati site-ul nostru pentru a vizualiza stocurile și prețurile. De asemenea, puteți rezerva o vizită la depozitul nostru, astfel încât să puteți vedea toate noastre merchandises. Simțiți-vă liber să ne dea un apel pentru a discuta toate ofertele actuale de stoc.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.