FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
2 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Corectarea posturii S /M Air Mesh Mesh Breathable Back Straightener

74,66 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
15 bucăți
Cantitate disponibilă
150 bucăți
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
3 zi
EAN:
4270003386616
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Corecția posturii cu plasă Air Mesh - spate respirabil Suport drept pentru bărbați și femei cu curea confortabilă pentru piept pentru o reținere stabilă, antrenor de postură cu curea largă de umăr (S / M)

Suportul din spate impresionează prin manopera sa de înaltă calitate și purtarea confortabilă datorită curelei de umăr flexibile și moi, cu plasă neagră integrată pentru o bună ventilație.
Antrenorul de postură ajută la menținerea unei poziții drepte și ajută la evitarea unei dureri rotunde de spate, gât și spate. Corectorul de postură pentru femei și bărbați.
Antrenorul din spate este echipat cu o curea spate, centură spate, curea de umăr și curea dublă pentru piept pentru a oferi un sprijin optim. Curelele de umăr sunt foarte largi și seamănă cu un bandaj de umăr.
A se purta invizibil sub îmbrăcăminte. Suportul pentru spate are două curele reglabile pe stomac și două curele reglabile pe umăr. Astfel, suportul din spate ofera o corectie optima puternica si o postura dreapta.
Printre altele, antrenorul de postură ameliorează gâtul și funcționează ca un extensor de spate. Stabilizatorul spatelui este potrivit pentru bărbați și femei. Indreptare spate drept disponibil in doua marimi - S/M si L/XL



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.