FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Sunet Blaster X1 placă de sunet externă
Sunet Blaster X1 placă de sunet externă
Sunet Blaster X1

DAC USB de înaltă rezoluție cu amplificator de căști Super X-Fi

Descoperă detalii pe care nu le-ai mai auzit până acum cu Sound Blaster X1.

Construit special pentru a oferi un sunet puternic și curat pentru căști, super-compactul Sound Blaster X1 îmbunătățește instantaneu calitatea audio de înaltă rezoluție cu DAC-ul AKM 4377 încorporat. În combinație cu op-amp-ul dual Ti/Burr-Brown INA1620, Sound Blaster X1 amplifică și oferă un sunet clar pentru a vă îmbunătăți și mai mult experiența de ascultare. Cu alte cuvinte, Sound Blaster X1 acționează ca un intermediar între dispozitiv și căști, oferind un sunet mai clar, mai puternic și mai eficient, împreună cu holografia căștilor Super X-Fi.

Conectează-l direct prin USB-C la PC, Mac, PlayStation sau Nintendo Switch și va îmbunătăți sunetul dispozitivului cu puțin efort. De asemenea, dispune de butoane de redare și dezactivare a microfonului, precum și de un set de SmartComms prin aplicația Creative de pe PC și Mac, pentru o comunicare online fără probleme în timpul întâlnirilor și chat-urilor din joc.

SUNET CURAT

Auziți fiecare strat, fiecare detaliu și fiecare nuanță a mass-mediei preferate. Sound Blaster X1 încorporează un convertor digital-analogic AKM precis pe 32 de biți, cunoscut în lumea audio pentru fidelitatea sa excepțională. Atunci când este combinat, Sound Blaster X1 oferă performanțe audio excepționale de până la 115dB SNR la rezoluție de redare de 24-bit/96kHz. Acesta oferă o calitate curată a sunetului, scoțând la iveală cele mai bune din căști și dispozitivul de redare.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ EXPERIENȚA

Știm cât de greu este să găsești căști bune și îți garantăm că Sound Blaster X1 va oferi perechii tale o acustică impresionantă și puternică, fără a sacrifica claritatea sunetului. Sound Blaster X1 utilizează op-amp-ul dual Ti/Burr-Brown INA1620 de top, cu perechi integrate de rezistori cu peliculă subțire și filtrare EMI pentru a oferi putere mare cu distorsiuni și crosstalk extrem de scăzute, oferind un sunet de înaltă fidelitate pentru experiența de ascultare.

Sound Blaster X1 este, de asemenea, capabil să conducă căști cu impedanță ridicată de până la 600, chiar și cele de studio. Bucurați-vă de specificațiile complete ale căștilor preferate oriunde v-ați afla cu acest accesoriu audio portabil. Dacă v-ați subutilizat căștile, iată șansa de a le maximiza.

SUNET SURROUND IMERSIV

Nimic nu bate sunetul surround în cinema și aici intervine Sound Blaster X1. În timp ce nu puteți fi la cinema în jurul ceasului, Sound Blaster X1 este sigur de a vă duce într-o călătorie oriunde te-ai afla.

Cu opțiuni complete de streaming audio 5.1 și 7.1 pentru virtualizarea sunetului surround, precum și holografia premiată a căștilor Super X-Fi, acest DAC USB vă permite să experimentați fără efort efectele sonore surround în căști, în special dialogul în filme cu un soundtage natural și realist, care este profund imersiv și foarte natural, la fel ca în cinema, fără a pierde indicii și efecte audio din mediul înconjurător.

CONFIGURARE FĂRĂ PROBLEME

Cu o interfață USB-C plug-and-play convenabilă, Sound Blaster X1 se conectează direct la PC, Mac sau consolă de jocuri și nu necesită instalarea driverelor.

Pur și simplu conectați Sound Blaster X1 la dispozitiv și bucurați-vă de creșteri instantanee de volum și claritate pentru orice conținut media din aplicațiile și playerele muzicale preferate, inclusiv Netflix, Spotify, Apple Music și chiar YouTube. Combinat cu un șasiu portabil și ușor, Sound Blaster X1 este practic un sistem audio profesional care se potrivește în buzunarul tău!

CONTROALE CONVENABILE

Obțineți acces ușor la funcții utile, cum ar fi volumul, dezactivarea microfonului și controalele Super X-Fi de pe Sound Blaster X1, fără a fi nevoie să navigați prin setările multistratificate de pe ecran. Butonul de dezactivare a sunetului este util mai ales atunci când utilizați o cască în timp ce efectuați un apel!

TOTUL POATE FI PERSONALIZAT

Aplicația Creative îți oferă mai mult control asupra modului în care asculți. Personalizați sunetul cu setările egalizatorului sau ajustați banda de egalizare după bunul plac pentru a crea o experiență de ascultare care este cu adevărat a voastră.

De asemenea, puteți accesa o suită extinsă de îmbunătățiri audio pentru a crea starea de spirit potrivită pentru jocuri, vizionarea de filme și multe altele. Lasă-te captivat de videoclipuri cu Surround prin intermediul motorului acustic sau activează modul Scout pentru a amplifica semnalele audio complexe din joc și pentru a obține un avantaj față de adversarul tău.

COMUNICAȚI MAI INTELIGENT

Datorită pachetului de distracție inteligentă



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.