FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cristiano Ronaldo CR7 blugi Denim Collection 2018

de la 124,61 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
24 bucăți
Cantitate disponibilă
4875 bucăți
Țară
Spania
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
2 zi
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

SUPER OFERTA PENTRU COLECTAREA EXCLUSIV blugilor RONALDO CR7 CRISTIANO.
AMERICAN BRANDS OFERA EXCLUSIVE TOATE 2018 COLECȚIA
30 de modele de blugi
5 modele de pantaloni scurți
3 modele de jachete
CR7 FLEX
Prin blocarea bumbac și spandex într-un proces avansat de țesut, am creat CR7 Flex pentru întindere superioară și de recuperare. Acest denim este conceput pentru a vă muta! Cu toate imaginea și stilul pe care ar dori high-end denim, dar cu niveluri de confort și mobilitate nestingherita, fără restricții și fără egal.
Alegerea perfecta pentru oricine care este mereu în mișcare.
JEANS PENTRU TOATE
Prima colectie CR7 Denim este format din pantaloni scurți și blugi pentru bărbați, toate tăiate pentru a anticipa mișcările. Există patru tipuri de blugi bărbați, care sunt concepute pentru a se potrivi aproape toate formele corpului și preferințele de stil. Nu contează cum te porți blugi, dacă sunteți în căutarea pentru blugi care susțin stilul tău de viață nelimitat, CR7 va avea un model pentru tine.
DENIM reinvented
Dintr-un material de bază în bărbați: denim. Am fost inspirat de modul în care Cristiano Ronaldo trăiește în teren și a proiectat o colecție pentru orice om care este mereu în mișcare și are nevoie de denim, care nu-l deține.
Prin crearea unui nou material care inspiră libertate: CR7 Flex, Cristiano este capabil să pună numele său pe denim, care arata ca denim, dar este mai flexibilă și mai puțin restrictivă.

Toate dimensiunile disponibile

JEANS SLIM BIKER TIP C - RESIN DARK
Culori disponibile: albastru inchis
Emblematicul Aspectul CR7 este prezentat în acest tip C Biker Jeans. Aceste blugi slim includ o pilotă moto, pe coapsa si jugul din spate, precum și cusături răsucite și patch-uri picior conturate. potrivesc Confort - Mediu talie - Denim confort la întindere - Inchidere cu fermoar - finisaj rasina neagra - Cristiano Ronaldo nit de metal supradimensionat

TIP C JEANS STRAIGHT SLIM
Culori disponibile: ADMIRAL - INDIGO - STONE - cerată JET
Original și neaglomerat, blugi CR7 tip C Denim combina blugi mijlocul creștere de la șold și la coapse, cu un picior direct la glezna. Cele mai fine detalii includ nit iconic alb, disipării purtat, o muscă fermoar clasic și o cutelor la tiv. Comfort Fit - Rise medie - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo mediu albastru Wash - CR7 din piele Înapoi Patch și Iconic alb Rivet


TIP S SUPER Skinny ENGINEERED Skinny
Culori disponibile: ROSE BLUE - COSTIER BLUE - ONYX - ASPHALT - ALB ALPES - INDIGO
Blugii CR7 Type-S au fost proiectate cu corpul în minte. Aceste blugi skinny ofera cusaturi 3D la genunchi și din spate a piciorului. Spălat de purtat ca prima ta uzură. fit Skinny - joasa inaltime - intindere moale denim - buton zbura - denim albastru Indigo - cusaturi 3D + Detalii panou - piele CR7 spate patch-uri + nit alb iconic

TIP T ÎNCLINATE RASINA DIP JEAN
Culori disponibile: RESINE NAVY
Blugii CR7 de tip T au o talie mică și o lumină pentru picioare spațiu și confort în scaun și coapse. Piciorul arcuit se îngustează la glezna pentru o formă modernă. Detaliile includ nit alb iconic cu Splatters vopsea. Tapered Leg - Rise scăzut / crotchless - Soft Stretch Denim - buton Fly - Albastru Indigo Denim - Spray Resin + Abraziunile - Cr7 Piele Înapoi Patch + Iconic alb Rivet

RIP BACK SCURTĂ - Jet Black
CR7 rupt pantaloni scurti din denim, realizate din denim tricot, oferă confort precum și atitudine. Aceste pantaloni scurți slim fit sunt dotate cu nitul alb iconic și cusături triple ac.
JET ACOPERITE - JET cerată
Denim blugi CR7 sunt realizate din denim moale și acoperită cu un finisaj ceruit pentru o patină unic, cu fiecare uzură. Materialul negru joacă pe denim de culoare închisă, în timp ce marginile lipite contrast cu partea de jos denim prime.
Reculul SCURTĂ - CĂRBUNE
Pantaloni scurți din denim CR7 sunt realizate din denim moale tricot, care a fost spălat pentru un confort maxim. O spălare gri tulbure și tonuri oxidate da un caracter acestor pantaloni scurți CR7.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.