FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Culoare exterioara Noua

3,73 RON /litru preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
30 litri
Cantitate disponibilă
1000 litri
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
15 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
C1525613
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Este o vopsea lavabila pentru fatade cu urmatoarele caracteristici: lavabilitate rezistenta buna la rezistenta fizica, chimica si intemperii, abraziune buna, putere buna de ascundere, uscare rapida, permeabilitate la vaporii de apa, buna aderenta la substrat, un film uni¬forma mai departe, mat, care se umple foarte bine in pori.

Aplicatii: utilizat pentru fatade si finisaje ale suprafetelor interioare supuse uzurii (ex. cladiri). Este recomandat pentru toate suprafețele pereților, comune, cărămidă, ipsos, gips-carton, etc. Acesta poate fi aplicat în mod constant peste zidărie vechi. Nu se recomanda uti¬lizarea atelierului de vopsitorie Prizele si alte parti ale fatadei care vin in contact cu podeaua se asigura numai dupa o etansare corespunzatoare.

Baza de preparare a suprafeței: Vopseaua nouă poate fi aplicată pe suprafețele nivelate, curate, uscate și portante (fără substanțe care pot împiedica aderența: grăsime, bitum, praf etc.).

Instrucțiuni de utilizare: Înainte de utilizare, conținutul găleții trebuie amestecat cu atenție. Nu se amestecă cu alte culori. Indiferent de tipul lor, suprafețele trebuie să fie amorsate cu vopsele acrilice Primer Expert. După aplicarea grundului se va recomanda ca timpul lor de uscare între 4 și 6 ore. Vopseaua exterioară nouă este aplicată cu pensulă, rolă sau pulverizată în două straturi de aer mai puțin. Pentru a preveni momelile și depunerile, fiecare strat de vopsea se va aplica într-o singură etapă (fără întrerupere). Dacă este necesar, se poate adăuga până la 10% apă pentru a obține o consistență mai lichidă, apoi se omogenizează. Există o pauză de 2 ore între aplicarea straturilor (la o temperatură de 20 ° C și o umiditate relativă de 60%).

Gama: Vopseaua exterioara noua poate acoperi intre 10 si 12 m2/L intr-un strat, in functie de tipul si calitatea suportului. Ambalare: găleată de plastic. Depozitare: Într-o temperatură rece, uscată, între 5 ° C și 30 ° C în ambalajul original, nedeschisă. Va¬labilitate in termen de 24 de luni de la data fabricatiei cu conditiile de ambalare si depozitare respectate. A se vedea data fabricației și loturile marcate pe ambalaj.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.