FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Culoare interioară Montblanc

9,62 RON /litru preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
30 litri
Cantitate disponibilă
1000 litri
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Montblanc
Timp de livrare
15 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
C1525608
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Este un lac alb pe baza de dispersii acrilic-stiren, pigmenti si umpluturi produse laminate, care ofera o acoperire optima, perete respirabil, aderenta optima, rezistenta foarte buna la spalare si usurinta in aplicare. tencuieli obișnuite, ipsos, zidărie, piatră, cărămidă, panouri din gips-carton, beton și, de asemenea, ca o vopsea de renovare peste vopsea veche rezistentă: este utilizată pentru vopsirea tuturor suprafețelor bazei minerale.

Baza de preparare a suprafeței: vopseaua poate fi aplicată pe suprafețele nivelate, curate, uscate și portante (fără substanțe care pot împiedica aderența: grăsime, bitum, praf etc.).

Instrucțiuni de utilizare: Înainte de utilizare, conținutul găleții trebuie amestecat cu atenție. Nu se amestecă cu alte culori. Indiferent de tipul lor, suprafețele trebuie să fie amorsate cu grund acrilic. După aplicarea grundului se va recomanda ca timpul lor de uscare între 4 și 6 ore. Vopseaua este aplicată cu o perie sau o rolă sau spray în două straturi. Fiecare strat trebuie aplicat într-o singură etapă (fără întrerupere). Dacă este necesar, se poate adăuga până la 10% apă pentru a obține o consistență mai lichidă, apoi se omogenizează.

Timp de uscare a suprafeței (pentru notă): 2 ore (la o temperatură de 20 ° C și o umiditate relativă de 60%). Timp total de uscare: 24 de ore.

Gama: Mont Blanc culoare 12 la 14 m2 capac / L / strat, în funcție de tipul și calitatea suportului. Acoperire perfectă într-un singur strat.

Depozitare: se usucă la temperaturi cuprinse între 5 ° C-30 ° C în ambalajul original, nedeschis.

Ambalare: găleată de plastic cu o plasă - 15L, 2,5L și 8,5L.

Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației, în conformitate cu dispozițiile de ambalare și depozitare. A se vedea data fabricației și loturile marcate pe ambalaj.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.