FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Aveți grijă de bunăstarea dvs. achiziționând un organizator inovator de pilule care vă va îmbunătăți abilitățile organizaționale.

Cutia de pastile este portabilă și compactă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea zilnică, călătorii sau păstrarea în geantă sau buzunar.

Datorită producției de material PET și silicon de înaltă calitate, cutia de pilule este mai puternică și mai durabilă. Există șapte compartimente în cutia de pilule pentru a separa diferite medicamente. Designul său simplifică organizarea tabletelor și asigură că acestea rămân separate. Cutia de pastile are o bandă de etanșare pentru o închidere eficientă, ceea ce îmbunătățește protecția și reduce riscul de udare a pastilelor.

Cutia de pilule este multifuncțională, deci este potrivită pentru organizarea uleiului de pește și a diferitelor medicamente, precum și pentru depozitarea bomboanelor mentolate și a bijuteriilor mici. De asemenea, poate funcționa ca o cutie inelară practică, făcându-l versatil și util atât pentru muncă, cât și pentru activități în aer liber.

SPECIFICATII:
2 x cutie portabilă pentru pastile zilnice
Cutie 1: 8 x 7,8 x 4 cm
Cutie 2: 11,2 x 7,8 x 4 cm



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.