FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

PROIECTOR DISCO MINGE DISCO RGB LED SPOTLIGHT + TELECOMANDĂ

18,61 RON - 30% 26,75 RON /bucata preț fără taxă

Preț minim de la 30 zile înainte de reducere: 18,61 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
50 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
2 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Proiectorul strălucește în 7 combinații diferite de culori (roșu, verde, albastru, roșu-verde, verde-albastru, roșu-albastru, roșu-albastru-verde), afișează un program automat de lumină, care dă un efect extraordinar atât asupra pereților, cât și asupra tavanului. Este un plus perfect pentru toate petrecerile casei, discoteci, petreceri sau petreceri de Revelion.

TELECOMANDĂ - funcțiile sferei pot fi controlate cu ușurință folosind telecomanda IR inclusă în set, astfel încât nu trebuie să mergeți la minge de fiecare dată când doriți să schimbați efectul de iluminare. Acest lucru va funcționa deosebit de bine atunci când plasați bilele într-un loc greu accesibil - de exemplu, pe perete sau tavan.
SPECIFICAȚIE - putere 3x1W; alimentare 220-240V; culori de iluminat: roșu, verde, albastru, galben, violet; alb; dimensiuni bilă (lungime/lățime/înălțime): 9,5/7/14cm; dimensiunile telecomenzii (lungime/lățime): 8.5/4.5cm; sursă de alimentare telecomandă: CR 2025 (inclusă): lungime cablu: 100cm; Greutate set: 190g.

POSIBILITATE DE INSTALARE - proiectorul poate fi plasat cu ușurință într-un loc selectat din cameră. Poate fi montat și pe perete sau tavan, precum și pe o șină și un trepied - oriunde îl plasați, își va face treaba perfect. Efectul său de iluminare este uimitor și va face ca fiecare petrecere să câștige "acel ceva" care va încuraja chiar și cea mai mohorâtă persoană să se distreze.
SENZOR DE SUNET - Proiectorul are un senzor de sunet încorporat, astfel încât efectele de iluminare apar, se mișcă, se schimbă și dispar în ritmul muzicii. Efecte de lumină discrete cu melodii lente, nostalgice și discotecă rapidă, cu ritmuri pline de viață.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.