FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Săpunul eficient, antibacterian, este eliberat de mâna întinsă
Designul fără atingere este mai sanitar/Eficient în distrugerea a 99,9% din toți germenii/Extracte de plante hidratante și confortabile
* Include dozator de săpun × 1
Kit dozator automat de săpun Mi, câștigător al premiului Good Design 2018
Fiind un dozator automat de săpun fără atingere, oferă o curățare consistentă și eficientă, economisind în același timp timp și apă. Designul compact, minimalist și discret este perfect pentru orice baie sau bucătărie și oferă o experiență de spălare a mâinilor de înaltă calitate și elegantă.
—— Comitetul pentru premiul Good Design
Distribuire automată, fără atingere, are grijă de întreaga familie
Pentru a vă proteja sănătatea familiei, începeți cu această nouă experiență de spălare a mâinilor. Acum, întindeți-vă mâinile, pentru un săpun bogat și gros, care oferă o curățare eficientă a mâinilor și o protecție ușoară. Cu bule de mare afinitate, chiar și copiii tăi se vor îndrăgosti de spălarea mâinilor.

Inductie infrarosu de proximitate
Dozare rapidă a săpunului în 0,25 secunde

Bule abundente de dimensiuni micro pentru curățarea profundă a pielii care pătrunde în porii tăi.
Setați raportul de spumă gaz-lichid între 12: 1[2]. Spuma este densă, cu aderență puternică după trecerea printr-un orificiu de dimensiuni micrometrice cu un filtru de separare în două etape. Spuma fină și densă oferă o acoperire adecvată pentru epiderma pielii și ajunge în porii fini pentru curățare profundă.
Inhibă eficient bacteriile de zi cu zi cu o rată antibacteriană de până la 99,9%[3]
Testele efectuate de un laborator autorizat au dovedit că poate inhiba eficient E. coli, Staphylococcus aureus, Candida albicans și alte bacterii comune de zi cu zi, cu o rată de inhibiție de până la 99,9%, pentru o protecție eficientă pentru întreaga familie.
Formula ușor acidă are un nivel de pH apropiat de cel al pH-ului pielii[ 4 ]Îngrijire ușoară, sensibilă a pielii, fără strângere
Formula cu aciditate scăzută are aceeași valoare a pH-ului cu cea a pielii umane, astfel încât utilizarea pe termen lung nu afectează echilibrul pH-ului pielii și lasă mâinile moi și netede. Glicerina adăugată are o textură blândă, este făcută din uleiuri naturale și hidratează mâinile.
Extractul natural de plante este revigorant și plăcut
Parfumat cu extract natural de plante LMR din Franța.
Dezinfectant pentru mâini cu aminoacizi
Materii prime, inclusiv ulei de cocos natural cu textură blândă și aminoacizi pentru umiditate pe termen lung, fără etanșeitate. Parfumul este compus din crin de vale, cu note dulci de floare de portocal. Textura este blândă. Mirosul hidratant, proaspăt fructat este ca florile în apă care se unesc într-o aromă îmbietoare și plăcută.

Note de varf : lacramioare, floare de portocal, mandarina
Note de corp : para, mar, castravete
Note de bază : balsam de Peru

Dozare precisă, astfel încât o sticlă să poată dura mult timp
Se distribuie o cantitate controlată de săpun. Spuma bogată lasă mâinile curate și este ușor de clătit, fără a lăsa reziduuri.320 ml capacitate mare Oferă întregii familii până la 50 de zile de utilizare și până la 400 de cicluri de distribuire a săpunului. [ 5 ]
Micromotor de înaltă eficiență Mai silențios cu consum redus de energie
Micromotorul de înaltă eficiență cu o structură de amortizare din cauciuc asigură distribuirea de săpun de înaltă eficiență și este silențios pentru a nu perturba zgomotul. Designul inteligent cu inducție a luminii reduce consumul de energie. Patru baterii AA pot oferi întregii familii până la 9 luni de utilizare. [ 6 ]
Design clasic, minimalist Designul compact este perfect pentru orice mediu
Design clasic minimalist, ideal pentru bai si bucatarii. Corpul dozatorului are un finisaj mat de calitate superioară, transparent pentru monitorizarea simplă a nivelului de săpun.

Corp compact, în picioare
Rezistent la stropire[ 7 ]
Materiale ecologice[ 8 ]

Urmați recomandările Organizației Mondiale a Sănătății Practicați o igienă sănătoasă la spălarea mâinilor

Dozator de săpun prin inducție
Frecați-vă palmele împreună
Frecați dosul mâinilor cu palmele
Împătrundeți-vă degetele
Întoarce-ți degetele mari
Frecați vârfurile degetelor
Clătiți cu apă curată

Vă rugăm să rețineți: un număr mic de utilizatori pot prezenta o reacție alergică la acest produs, în acest caz vă rugăm să solicitați asistență medicală urgentă.
[1]Date de testare de la laboratorul Xiaowei, după teste, cel mai lung timp necesar pentru a declanșa distribuirea săpunului este de 0,25 secunde.[2]Date de testare de la laboratorul Xiaowei, rezultatele testelor au arătat 12:1 la temperatura camerei (25℃).[ 3]Rata antibacteriană de până la 99,9% se referă la o rată antibacteriană de până la 99,9% pentru E. coli, Staphylococcus aureus și Candida albicans în condițiile de testare. Rezultatele sunt doar pentru referință. Raport de testare a ratei antibacteriene emis de Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Raport nr.: JKW180227-04.[4]Test de valoare pH pentru dezinfectant antibacterian pentru mâini realizat de Guangzhou CAS Testing Technology Service Co., Ltd., Raport nr. .: JKW180227-04. Testul pH-ului pentru dezinfectantul cu aminoacizi, realizat de Shanghai DongPu (SDP) Analytical Technology & Services Inc., Raport nr.: SDP-R-20180903-9.[5]Date de testare de la Xiaowei Biological Laboratory, calculate pe baza unei ipoteze:



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.