FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
8 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei


Bancă de alimentare extrem de capabilă cu două porturi USB care vă permit să reînnoiți energia a două dispozitive în același timp. Partenerul perfect de echipamente mobile în timpul diferitelor călătorii, tabere sau alte călătorii.
Aveți o abundență de porturi - Gadgetul a fost echipat cu până la 4 porturi : 2 care sunt utilizate pentru a încărca banca de alimentare (micro USB și USB tip C) și două porturi USB pentru a reînnoi energia dispozitivelor mobile.
Capacitate puternică - Până la 10.000 mAh este suficientă energie pentru a susține multe dispozitive care au nevoie . Perfect pentru o excursie de camping sau un festival de muzică.
Durabil și durabil - Carcasa băncii de putere este fabricată din aliaj de aluminiu de înaltă calitate . Puteți merge mai departe și să-l luați în orice călătorie fără teama că va fi deteriorat accidental în transport .
Cip inteligent - Gadgetul are un sistem inteligent de management care selectează tensiunea corespunzătoare pentru un anumit echipament . Dispozitivele mobile vor primi exact la fel de multă energie electrică de care au nevoie, recâștigând puterea pierdută cu viteză optimă și preocupare pentru siguranța lor.
9 nivele de protecție - Împotriva supraîncărcării, descărcării, supratensiunii, supraîncălzirii, supracurentului, scurtcircuitului, câmpului electromagnetic. Și, pe lângă toate acestea, protecția la supra-putere și protecția la recuperare. Protecție completă atât pentru accesoriu, cât și pentru telefon .
Indicator de încărcare cu LED-uri - Indicatorul încorporat arată în% cantitatea rămasă de energie electrică stocată în banca de alimentare.

Specificaţie:

Marcă: Dudao
Denumire: K5Pro
Material: aluminiu
Tip baterie: Litiu Polimer
Porturi: USB, USB Type-C, micro USB
Curent de intrare:

micro USB: 5V / 2A
TIP USB C: 5V / 2A

Curent de ieșire:

USB: 5V / 2A



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.