FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

RĂCIRE NATURALĂ DUPĂ RAS BALSAM

25,15 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 loturi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Rusia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
BLBR(2)-SIB
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

RĂCIRE NATURALĂ DUPĂ RAS BALSAM

Bărbieritul este o procedură forțată pentru majoritatea bărbaților și femeilor. Pentru a-l face mai plăcut și pentru a ajuta la eliminarea consecințelor bărbieritului. Uneori, când se folosește o mașină sau un aparat de ras cu păr, se îndepărtează stratul superior al pielii și se expune următorul strat al epidermei, care nu este încă adaptat la mediu. Alinarea pielii și a scăpa de efectele nedorite poate fi utilizat după ras balsam. Hrănește și hidratează ușor pielea, dezinfectează, restabilește aciditatea naturală, nu permite florei patogene să se blocheze în pori. Cel mai bun balsam după ras este cel care este selectat pe tip de piele și în compoziția sa nu conține componente chimice agresive, preferabil o marcă.

INCI: Aqua, Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) oil, Glyceryl stearate citrate, Cetearil alcohol, Argan oil, Juglans regia seed oil, Olive oil, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Euphorbia cerifera (Candelilla) Wax, Lactic Acid, Panthenol, Rosemary (Rosmarinus Officinalis) essential oil, Mentha Piperita (Peppermint) essential oil, Glicerin, Tocopheryl Acetate, Magnolia Officinalis Bark extract, Aloe vera extract, Calendula officinalis extract, Vaccinium oxycoccos extract, Citrus limon extract, Menhta piperita extract, Laminaria japonica extract, Fucus vesiculosus extract, Taraxacum officinale extract, Urtica dioica extract, Acorus calamus extract.

Uleiurile esențiale și extractele naturale din compoziție oferă o îngrijire completă care este capabilă să păstreze tineretul pielii masculine, aspectul său natural și sănătos. Uleiul ARGAN hrănește și hidratează pielea. Uleiul de măsline înmoaie pielea, păstrează umezeala, formând o barieră etanș, fără a bloca funcționarea normală a pielii. Are un efect dezinfectant și de vindecare a rănilor. Rosemary ESSENTIAL OIL evens skin relief, înmoaie zonele aspre ale pielii, indeparteaza zonele moarte ale pielii, restabileste elasticitatea epidermei. Uleiul esențial de mentă împrospătează, "trezește" pielea, crește funcțiile de protecție ale epidermei. Extractul de lămâie are un efect revigorant, stimulează sistemul imunitar al pielii.

MODUL DE APLICARE:
Aplicați o cantitate mică de balsam pe piele după ras.

Ambalaj: 100 ± 10 ml

Perioada de valabilitate: 1 an. După deschiderea magazinului 3 luni.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.