FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
19 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Paleți mixți de mărfuri super echitabile - asigurați-vă cel mai bine vândut pentru o afacere de succes de toamnă și iarnă


Nu ratați acest produs Top A cu produse noi și tendințe ingenioase direct de la târgul IAW!



Acestea nu sunt returnări Amazon, ci mărci actuale de top cu care și tu poți tranzacționa cu succes și poți începe bine.


Noii noștri paleți, pe care îi primim direct de la târg, constau din zonele de produse gospodărie - tehnologie - decorațiuni și exact aceste 3 categorii de produse sunt pur și simplu absolut perfecte pentru sezonul care urmează.


Indiferent dacă conduceți un magazin online sau o piață specială de articole, acești paleți ar trebui, de asemenea, să prezinte un mare interes pentru un dealer din piața de vechituri.

Desigur, vă putem oferi și paleți mai ieftini, dar ar trebui să fie clar pentru toată lumea că nu vă puteți aștepta la mare lucru cu 200-300 sau 400 de euro dacă sunteți în căutarea mărfurilor A.


Cu paleții noștri de târg, obțineți mărfuri care pot fi vândute aproape tot timpul anului și nu doar pentru un sezon scurt.



Există doar 33 de palete disponibile și aceste palete nu vor reveni anul acesta în acest mix grozav, așa că cel mai bine este să le cumpărați acum.


Aveți o garanție de producător de 3 ani pentru toate dispozitivele electrice din paleții noastre de târg!


Vă putem oferi o livrare absolut ieftină prin intermediul agenției noastre de expediere de doar 69 de euro pe palet.






Aceasta este șansa ta de a te aproviziona chiar acum pentru începutul sezonului de cumpărături de toamnă/Crăciun. Oricine a lucrat de mult timp în retail știe că atunci când vremurile sunt grele, întotdeauna se investește mult în casă și în copii. Oamenii vor să fie confortabil și drăguți acasă. Paleții noștri sunt amestecați colorat cu articole grozave din categoriile de uz casnic și/sau de decor și, prin urmare, sunt absolut potriviti pentru situația/timpul actual. Sunt incluse în principal articolele cu prețuri de vânzare de cel mult 10 până la 30 de euro, ceea ce reflectă exact zeitgeist-ul actual. De regulă, este vorba în mare parte de mărfuri A pe paleții noștri mixți, dar poate fi întotdeauna cazul ca aici și o mică parte din mărfurile B să poată fi incluse. Vă rugăm să rețineți că imaginile noastre sunt exemple de imagini ale paleților pe care i-am vândut deja, deoarece primim mărfuri noi aproape în fiecare zi, nu toți paleții sunt întotdeauna fotografiați.



Din păcate, colectarea nu este posibilă în prezent din motive logistice și de personal. Pentru a economisi costuri, astfel încât să vă putem oferi mărfuri foarte ieftine, întotdeauna depozităm paleții noștri direct la firma noastră de expediere în depozitul înalt, care vă trimite și paleții direct. Acest lucru ne permite să economisim costurile de personal și să transferăm avantajul de preț direct către dvs.



După cum este descris în ofertă, transportul în Germania este de doar 69 euro pe palet.La cerere, putem livra și în alte țări europene.


Începeți acum, această promoție este valabilă doar în limita stocului disponibil!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.