WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Extreme Heat & Fire mănuși de protecție rezistente din piele cu Kevlar Brosurare, Per

28,25 RON /pereche preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 perechi
Cantitate disponibilă
5231 perechi
Țară
Regatul Unit
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
1 an în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

CĂLDURĂ EXTREME PROTECTION REZISTENT ▶ vaca completa sciziune suprafață de piele (care a făcut din piele de vaca atent selectate de înaltă calitate, cu o profunzime grosime peste 1.2mm), izolație termică și sudoare moale de bumbac absorbant interior, manșete denim, care fac ca aceste mănuși să reziste la temperaturi de cel puțin 662 ° F (350 ° C) și suficient să se ocupe de majoritatea lucrărilor de temperatură ridicată.
▶ GROS SI SOFT Aceste mănuși sunt fabricate din anumite părți ale vacii, care este nu numai gros, dar, de asemenea, moale și flexibil, cu rezistență la căldură extremă / foc și rezistență la străpungere, rezistența la tăiere și rezistență moderată la petrol. Deci, se poate îmbunătăți în mod eficient eficiența de lucru.
REZISTENT KEVLAR CUSATURA ▶ mănuși rezistente la căldură Acest fir utilizează Kevlar, ceea ce înseamnă mai rezistent la temperaturi ridicate decât alte mănuși rezistente la căldură și nu este ușor de spart, foarte potrivit pentru lucrul la temperaturi ridicate. palmier armat pentru a amortiza mâini atunci când se lucrează cu greutate mare sau performanțe objects.Excellent ascuțite în sudura grele, chestii de prindere la cald, cum ar fi aragaz și vase & arderea cărbunelui sau lemn de foc.
WIDE ▶ GAMA APLICARE Această caracteristici mănuși și o calitate excelentă fac util pentru sudare, Gratar, Gratar, soba cu lemne, cuptor, șemineu, tăiere, Grădinărit, Camping, foc de tabara, manipularea animalelor și multe altele.
Fabricarea profesionale ▶ Kim Yuan are mai mult de 20 de ani de experiență în producția de mănuși de lucru din piele, astfel încât să știm cum să selectați din piele de calitate superioară și a face mănuși de lucru de înaltă calitate, suntem siguri că aceste mănuși pot fi comparate cu mănuși similare din piața.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.