FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Fighter Hedge Trimmer Petrol - 8000 RPM - Motor în 2 timpi de 1,0 CP

Îmblânzește-ți gardurile și arbuștii cu tăietorul de gard viu Fighter cu motor pe benzină în 2 timpi. Dispozitivul de tuns gard viu este echipat cu o lamă de ferăstrău cu două fețe, lungă de 55 cm, realizată din oțel călit. Distanța dintre dinți este de 2,5 cm; decupatorul de gard viu este, prin urmare, ideal pentru tăierea ramurilor mai groase.

Practic și plăcut de utilizat
Dispozitivul de tuns gardul viu este echipat cu un mâner rotativ, astfel încât să îl puteți folosi confortabil la unghiul de lucru dorit. În față, dispozitivul de tuns gard viu este echipat și cu un mâner extra mare cu capac de protecție, astfel încât să puteți ține cu ușurință mașina.

Creați lubrifiere mixtă pentru tăietorul dvs. de gard viu
Motorul în 2 timpi al tunsului de gard viu funcționează cu un amestec de 1 litru de ulei în 2 timpi pe 25 de litri de benzină Euro 98 (fără plumb). Pentru aceasta vă recomandăm să folosiți ulei Protecton în 2 timpi. Acest ulei semisintetic a fost special dezvoltat pentru utilaje de grădină și lubrifiază și întreține excelent toate piesele motorului. Uleiul Protecton în 2 timpi vine într-o sticlă de dozare la îndemână. De asemenea, este posibil să utilizați Aspen 4, menținând raportul corect de ulei de amestecare de 200 ml la 5 litri de benzină. Deteriorarea cauzată de ungerea insuficientă a uleiului nu este acoperită de garanție.

Fiți atenți! Amestecați întotdeauna lubrifierea amestecului într-un recipient potrivit. Agitați bine lubrifierea amestecului înainte de fiecare utilizare și nu folosiți niciodată lubrifierea amestecului mai vechi de 3 săptămâni.

Aveți grijă de tăietorul dvs. de gard viu
Efectuați întreținerea periodică a motorului la timp. În caz de oprire prelungită (de exemplu în perioada de iarnă), scoateți tot combustibilul din rezervor, porniți motorul și lăsați-l să funcționeze până când se defectează. Acest lucru previne blocajele și problemele de pornire.

Specificații :
Model: FT-186
Greutate: 5,5 KG
Lungimea sabiei: 55 cm
Motor: 2 timpi
Putere: 1 CP
RPM: 8000
Combustibil: benzină
Capacitate rezervor: 600 ml
Cu protecție antivibrații

Conținut:
tăietor de gard viu
paza de lama
Cheie bujie
Şurubelniţă
cheie Allen
Cheie
sticla de combustibil
Manual de instructiuni



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.