FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Există numeroase articole de Halloween de top pe aceste palete ingenioase de articole speciale. Folosiți această oportunitate pentru un eveniment puternic de vânzări înainte de începerea afacerii de Crăciun.

Paletele noastre contin tot ce tine de Halloween, precum costume - decor - figuri animate si multe altele.


Prețul dvs. de achiziție 1499 euro pe palet - prețul dvs. posibil de vânzare per palet aproximativ 3000 euro! (acestea sunt exclusiv produse obișnuite A din sezonul curent)


Cu costumul nostru grozav pentru copii, sunteți o atracție absolută în seara de Halloween. Folosește acest costum grozav pentru copii pentru deghizarea ta de Halloween îngrozitor de frumoasă. Fie ca accesoriu pentru costum sau ca un singur accesoriu, acest costum schelet pentru copii este un succes genial.


Perfect pentru petrecerea ta de Halloween și deghizarea de carnaval. Costumul schelet pentru copii are o potrivire foarte frumoasă, ceea ce îl face confortabil de purtat.


Fii groaza absolută în noaptea de Halloween cu costumul nostru.


COSTUM DE HALLOWEEN PERFECT: pregătește-te pentru o noapte glorios de terifiantă de Halloween cu acest costum de schelet de Halloween care îi va lăsa pe oaspeți fără cuvinte.


MATERIAL DE ÎNALTĂ CALITATE: costumul nostru de groază de Halloween este costumul perfect și este realizat din material de înaltă calitate și este ecologic.


DIFERITE DIMENSIUNI: costumul nostru Happy Halloween este disponibil in doua marimi diferite, 116/128 si 134/146, intotdeauna marimi duble.


ADEVĂRAT LA DETALII: cu costumul nostru de Halloween aveți un costum de Halloween de înaltă calitate, detaliat și sunteți perfect echipat pentru petrecerea de Halloween.


DIFERITE OCAZII : potrivite pentru ocazii nesfârșite, ca o sperietură - la petrecerea de Halloween - pentru carnaval sau doar pentru a speria cuiva.


Decorare fantomă Halloween animat

Decor pentru piatră funerară RIP

Mouse de câmp XXL animat

Iluminare LED pentru lanternă de Halloween

personaj fantomă animat perfect pentru Halloween
Corpul nostru fantomă uriaș este decorul tău perfect de Halloween pentru casa ta sau vitrina magazinului. Fantoma este animată, se mișcă înainte și înapoi și are, de asemenea, un modul de sunet cu un sunet minunat înfricoșător și ochi care clipesc.

Piatră funerară decorativă pentru decorarea ușii și a peretelui pentru Halloween
Piatra funerara decorativa mare pentru un decor ingenios de Halloween. Piatra noastră funerară XXL are o dimensiune de aproximativ 60 x 40 cm. Inscripția RIP este prevăzută cu o iluminare LED de culoare roșu închis, această evidențiere face ca piatra funcțională să fie decorul perfect de Halloween / horror.

Liliac de Halloween cu efecte luminoase și sonore
Puteți experimenta ingeniosul articol de Halloween, liliacul nostru, în 2 variante. In prima varianta, ochii si aripile sunt prevazute cu LED-uri intermitente, care clipesc mereu minunat viguros in alternanta. În cea de-a doua variantă, liliacul are o funcție animatronică grozavă pe lângă funcția de clipire și își mișcă aripile și capul. Punctul culminant absolut al funcției animatronice este, desigur, modulul de sunet suplimentar, care produce un sunet grozav înfricoșător care vă va tăia respirația!

Decorare de groază de Halloween
Consultați selecția uriașă de Halloween din magazinul nostru Posten Anker. Vă oferim în magazinul nostru articole decorative de înaltă calitate - ingenioase și unice pentru o decorare atmosferică de Halloween / toamnă. Aruncă o privire în jur și găsește decorațiuni grozave de Halloween pentru casa ta.


Mouse de câmp XXL animat


Deghizare de Halloween Masca de costum de Halloween deghizare petrecere de Halloween masca de animale groaza masca de groaza panda costum de groaza costum pentru copii schelet



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.