FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Film protector de ecran mat pentru MacBook Pro 14 2023 2021 Alogy Scr

13,37 RON /bucata preț fără taxă
Fac comanda

Status
Ogłoszenie archiwalne!
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Apple
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
71566
EAN:
5905601812494

Contact Apel

Film protector de ecran mat pentru MacBook Pro 14 2023 2021 Alogy Scr - descriere

Alogy Screen Protector Film Descrierea produsului + Repere

Caracteristici cheie: Marcă: Alogy Compatibilitate: Apple MacBook Pro 14" Finisaj: Mat Dimensiuni film (+/- 2mm): lățime - 308 mm, înălțime - 202 mm Acoperiri suplimentare: oleofob, hidrofob Rezistență: zgârieturi, impact, deteriorare Scop: Ecranul inclus: 1x film de protecție alogie, 1x pânză moar, 1x pânză uscată, 1x set autocolant de poziționare și autocolant pentru îndepărtarea prafului, 1x racletă
Acoperire mată anti-orbire - Foliile mate sunt eficiente în reducerea strălucirii luminoase pe ecran, ceea ce poate fi deosebit de benefic în zonele puternic iluminate sau în aer liber. Acest lucru funcționează în favoarea confortului de lucru și a vizibilității îmbunătățite. Antireflex - suprafața mată care reduce reflexiile luminii va reduce oboseala ochilor în timpul utilizării prelungite a computerului. Protejați-vă ochii de strălucire toată ziua cu filmul nostru mat!
Înveliș oleofob și hidrofob Învelișul oleofob ne protejează ecranul de grăsime și degete. Acoperirea delicată vă va permite să utilizați dispozitivul confortabil. Utilizați dispozitivul fără nicio limitare. Filmul Alogy are un strat hidrofob rezistent la apă, praf și murdărie.
Compatibil cu carcasele! Filmul Alogy este compatibil cu majoritatea cazurilor disponibile pe piață - Case Friendly. Dimensiunile filmului (+/- 2mm) : Lățime - 308 mm , Înălțime - 202 mm
Strat de adsorbție inteligentă multistrat - Facilitează aplicarea filmului pe ecran, asigurându-se că aderă uniform și fără bule de aer. Acoperire oleofobă și hidrofobă - Respinge apa și uleiurile, ceea ce ajută la menținerea ecranului curat și reduce amprentele. Strat HD - Înseamnă că filmul este transparent și nu distorsionează imaginea proiectată, menținând o rezoluție ridicată. Strat anti-orbire - Reduce strălucirea pe ecran, îmbunătățind vizibilitatea în condiții de iluminare puternică. Ultra Protection - Oferă o protecție sporită împotriva deteriorării prin absorbția forței de impact și zgârieturi. Strat rezistent la zgârieturi - Protejează ecranul de zgârieturi de la utilizarea zilnică, chei, nisip etc. Film de eliberare PET - Acesta este un strat care ajută la îndepărtarea și aplicarea ușoară a filmului, protejând împotriva deteriorării atât a filmului, cât și a ecranului în timpul aplicării.
Folia pentru MacBook Pro 14 Filmul Alogy este compatibil cu modelele Apple MacBook Pro 14" Apple MacBook Pro 14 2023 (A2918, A2992) [M3 / M3 Pro / M3 Max] Apple MacBook Pro 14 2023 (A2779) [M2 Pro/ M2 Max] Apple MacBook Pro 14 2021 (A2442) [M1 Pro/ M1 Max]
În set veți primi: 1 x Film protector de ecran Alogy 1 x Pânză umedă 1 x Pânză uscată 1 x Set de autocolante de poziționare și autocolant de îndepărtare a prafului 1x Ambalaj original 1x racletă pentru asamblare
Alogy este un brand polonez dinamic care iese în evidență pe piață datorită inovației sale avansate și atenției la fiecare detaliu. Cu o pasiune pentru crearea de soluții moderne pentru accesorii de zi cu zi, Alogy își propune în mod constant să ofere clienților o experiență unică care combină calitatea excelentă, designul original și funcționalitatea la cel mai înalt nivel. Ne mândrim cu faptul că marca noastră nu numai că oferă produse de calitate excepțională, ci creează și o experiență pozitivă de cumpărături. Scopul nostru este de a construi relații pe termen lung cu clienții noștri, care sunt inima și sufletul afacerii noastre. Datorită feedback-ului și sprijinului lor, suntem capabili să dezvoltăm și să adaptăm în mod constant produsele noastre la nevoile lor.
Cum pun filmul pe ecran? Curățați ecranul cu o cârpă umedă și apoi uscată. Utilizați un autocolant de îndepărtare a prafului pentru a îndepărta praful și polenul fin. Aliniați filmul cu afișajul (puteți utiliza autocolante de poziționare pentru aceasta). Dacă pe ecran apar reziduuri, reutilizați autocolantul de îndepărtare a prafului. Îndepărtați stratul protector al foliei (apucați autocolantul mic de pe margine cu numărul 1). Așezați folia pe ecran și apăsați-o. Utilizați o racletă pentru a șterge suprafața foliei până la margini pentru a distribui bulele de aer. Îndepărtați stratul protector din folie (apucați autocolantul mic de pe margine). Ați reușit să lipiți folia, vedeți cât de ușor este!.

Întrebări frecvente Ce acoperiri are Alogy Screen Protector Film?
Filmul are, printre altele, un strat oleofob și hidrofob, precum și acoperiri care oferă o protecție sporită împotriva deteriorării.
Este dificil să montați produsul?
Instalarea filmului este simplă și intuitivă. Citiți instrucțiunile noastre de asamblare și utilizați accesoriile de montare incluse.
Filmul acoperă întreaga suprafață a ecranului?
Filmul acoperă cât mai mult din ecran. În plus, este compatibil cu capacele pe care le punem pe dispozitiv - Case Friendly.

Totul la îndemână! Consultați celelalte oferte ale noastre și alegeți accesoriile necesare pentru dvs. Aminti! La noi veți găsi o serie de suplimente


Metode de plată

  • Transfer
  • Bani cash
  • Plata online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Metode de expediere

  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.