FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Husă flip de protecție Descrierea produsului + Repere

Caracteristicile produsului: Tipul produsului: Husă de protecție flip Material: piele ecologică + silicon Compatibilitate: Samsung Galaxy A34 Închidere: Protecție magnetică la 360° pentru telefon Spațiu de stocare dedicat pentru carduri și numerar Clapetă funcțională, transformându-se într-un suport Decupaje perfect conturate pentru sloturi și nasturi Fabricat din piele ecologică arată excepțional de elegant
Designul elegant al husei magnetice flip a fost perfect potrivit cu Samsung Galaxy A34. Carcasa oferă atât un standard ridicat de protecție, cât și un design extraordinar și elegant. Capacul este realizat sub forma unui toc, care ne va proteja perfect dispozitivul împotriva zgârieturilor și deteriorării.
Calitate înaltă și precizie a manoperei Carcasa este realizată dintr-o combinație de piele ecologică (partea exterioară) și TPU flexibil (partea interioară - carcasă), care este rezistentă la șocuri, asigurând astfel un standard ridicat de protecție. Carcasa are un cadru flexibil, datorită căruia înconjoară cu precizie toate marginile dispozitivului.
Husa este concepută pentru a oferi protecție de bază dispozitivului și pentru a-i oferi un design elegant. Aderă strâns la ea și o protejează de daune. Husa telefonului oferă funcționalitate completă pentru dispozitiv, inclusiv orice decupaje necesare pentru sloturi, precum și capace pentru butoane. Capacul vă permite să efectuați apeluri atunci când clapeta frontală este închisă, datorită unui decupaj special pentru difuzor.
Buzunar încorporat Producătorul a gândit foarte atent designul carcasei pentru ao face cât mai funcțională posibil. Buzunarele interioare pot găzdui cu ușurință, de exemplu, carduri de plată, numerar sau documente. Buzunarele pot fi găsite pe clapeta carcasei.
Unul dintre avantaje este funcția foarte practică a standului, datorită căreia ne putem odihni telefonul și folosi dispozitivul fără a-l ține în mână. Acesta va fi perfect pentru vizionarea de filme sau seriale TV, precum și pentru efectuarea unui apel video.
Eco Small Package Am proiectat ambalajul pentru produsele noastre în așa fel încât să economisească spațiu! Descoperă-ți preocuparea pentru mediu. Alegeți pachete mici!
Totul la îndemână! Consultați celelalte oferte ale noastre și alegeți accesoriile necesare pentru smartphone-ul dvs. Aminti! Puteți găsi o serie de accesorii precum: sticlă călită, suporturi, încărcătoare auto, emițătoare FM, cabluri sau căști.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.