FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
10 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

|| **Foarfece electrice pentru bărbați - negru**|| - descriere

**Putere mai puternică și zgomot redus - Cu o viteză mare de 6500 rpm, sistemul inovator al motorului stimulează puterea atât pentru mașinile de tuns părul de precizie, cât și pentru aspirația în vid. Tăiați puternic chiar și cel mai gros păr cu ușurință. Face doar în jur de 50 db de sunet, mai silențios decât alte mașini de tuns părul.

** Lamă durabilă și lavabilă - Vecuni Hair Clipper dispune de lama mobilă ceramică și lama fixă din titan, poate fi folosit pentru mult timp și niciodată rugină. Pur și simplu clătiți lamele sub jet de apă pentru o curățare rapidă și igienică.

** Exacte pentru orice stil - Patru setări reglabile poziția lamei (1mm, 1.3mm, 1.6mm, 1.9mm) și 2 frecvent utilizate piepteni full size trimmer (4 niveluri reglabile: 3/6/9/12mm) pentru tăiere precisă & tapiterie & bărbierit. Iti poti stiliza parul si barba la orice look dorit.

**Încărcare rapidă portabilă și USB - Designul portabil și ușor îl fac convenabil de depozitat în genți sau bagaje. Până la 180 de minute de timp de funcționare cu doar 4 ore de încărcare. Bucurați-vă de mașini de tuns electrice fără fir convenabile oricând și oriunde doriți.

** Construcție de înaltă calitate - Corpul în formă de diamant, cu un design de carcasă înghețată antiderapantă, combinat cu construcția ergonomică, face ca acest top de tuns părul să fie atât în durabilitate, cât și în confort.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓
Acest stoc poate fi vândut numai în țări din afara Europei, cum ar fi Orientul Mijlociu, Africa și America Latină ***

** Timp limitat Numai -Amazon Lot-**

VÂNZAREA CLEARANCE-ULUI

Primul venit, Primul servit

Contactați-ne pentru mai multe informații


Metode de plată

  • Transfer
  • Bani cash
  • Plata online

Metode de expediere

  • Colecție personală
  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Tag-uri

putere mai mici zgomot de mare viteză inovatoare motor mens foarfece negru păr mașini de tuns vaccum vid aspirație puternic lavabil lama USB Amazon lot cleareance vânzare

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.