WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Glory stele 10 & # 34; comprimat chiosc pentru utilizare comercială

1.551,34 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
50 bucăți
Țară
Regatul Unit
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Kiosk
Ultima actualizare
1 an în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

ETHERNET cablat și PUTERE OPTIONALE PRIN ETHERNET

Noua Power over Ethernet (POE) este o caracteristică opțională, în cazul în care instalarea unui dop de putere este scump, care rulează o tensiune low-cost permite o soluție de cost mai mic. POE permite o instalare ușoară de a avea un cablu de alimentare și internet (RJ45), într-o singură, facilitând conferințe instalații ușoare de planificare cameră.


ADD ON SLOT MODULUL

Glory 10” de stele tableta chioșc oferă o gamă largă de opțiuni periferice. Puteți atașa până la trei periferice la marginea de jos și a tabletei crearea de aplicații în catalogul interactiv, culoar fără sfârșit, controlul accesului, verificarea și ordonarea de sine.


API deschis

Glory Star & # 39; echipa de inginer e specializată în codificare firmware-ul sistemului de operare Android, noi oferim servicii de firmware personalizat și API-uri deschise. API deschis permite dezvoltatorilor de software și ingineri pentru a accesa caracteristicile sau datele sistemului de operare Android, aplicația și alte servicii pentru a permite un nivel ridicat de personalizare și integrare a produselor / serviciilor.


Staros - licență gratuită KIOSK Lockdown APP * vă rugăm să ne contactați

Licență gratuită KIOSK Lockdown APP Staros o aplicație de blocare chioșc este instalat în tablete nebuloasă, Staros permit utilizatorilor să pornească automat videoclipurile, paginile web și aplicații, precum și prevenirea terțe părți nedorite să acceseze în sistemul Android. Funcții inclusiv ascunderea barelor de fund, programarea on / off cronometre, stabilirea drepturilor utilizatorilor și auto looping video / fotografiile se află în aplicația să hassle dezvoltatorii de la dezvoltarea de aplicații gratuite pentru aplicațiile lor de blocare. Scopul este de a asigura o tabletă în condiții de siguranță, sigur și stabil în utilizarea unui mediu de afaceri.


FIXATION READY

Oferă multiple opțiuni de montare pentru a asigura flexibilitatea de instalare, inclusiv montarea pe perete, tableta de montare și de montare raft.


Fișiere atașate
Descarcă fișierul gad101-user-manual.pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.