FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Granule din PVC

9,72 RON /kilogram preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 kilograme
Cantitate disponibilă
5000 kilograme
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
15 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
C1525603
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Granule de clorură de polivinil (PVC)

Clorura de polivinil (PVC) este o formulă structurală [-CH & sub2; CHCl-] n greutate moleculară medie între 10.000 și 100.000 ONU și un conținut de clor de aproximativ 57%. Clorură de polivinil (PVC) - un material termoplastic compus din polimeri de clorură de vinil. PVC-ul este solid incolor rezistenta ONU la apa, alcooli si acizi concentrati si alcalii.

Granulele au aspect omogen, culoare cilindrică sau lenticulară uniformă, dimensiuni maxime de 5 mm (maxim 4% în afara acestor limite permise pentru lipirea margelelor sau granulelor). Granulele pot fi naturale sau de culoare în conformitate cu cerințele specifice clientului.

Avantaje:

-Versatilitate
- Claritate (transparentă)
- Ușor de amestecat
-Rezistență
-Sustenabilitate
- rezistent la unsori, ulei si substante chimice
- Proprietăți de curgere și proprietăți electrice stabile

Folosi:

Ambalaje transparente și nealimentare, medicamente pentru țevi, izolații împotriva incendiilor și cablurilor, folii și produse din tablă în industria construcțiilor, cum ar fi țevi, fitinguri, echipamente, plăci, transportoare și ferestre; Sticle (sticle de sticlă), pungi de sânge, imitații de produse din piele. Prin vânzarea de bunuri imobiliare este utilizat în: (. Carcase, fitinguri etc.) Construcții, piese de schimb pentru pompe furnizează lucrătorilor angajați în discuri de coroziune pentru pick-up, izolatoare de piese pentru industria electrică, piese foto din industria pieselor cu țintă diferită . Producția de radiouri tampon și telefoane mobile, jucării (anvelope, nule, elemente de transmisie etc.), industria încălțămintei (tălpi), piese pentru mașini, piese și supape în instalații chimice, galvanizare piese, părți electrice de lucru în: acestea sunt utilizate, mediu coroziv etc.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.