FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
8 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Iodul este "alimentul" glandei tiroide, care reglează consumul de energie din corpul nostru prin hormoni. Avem nevoie de iod special pentru metabolismul adecvat al nutrienților, zaharurilor, grăsimilor și proteinelor. Iodul este important pentru bunăstarea psihologică, reglarea corectă a temperaturii corpului și a sănătății pielii.

Iodul este căutat de persoanele care se concentrează pe:
- Bunăstarea mentală - Cheltuieli de energie în organism
- Functionarea normala a tiroidei

- Metabolismul corespunzator al nutrientilor, zaharurilor, grasimilor si proteinelor

Conținut: Umplutură (făină de orez), capsulă vegetală de hipromeloză, umplutură (făină de orez), substanțe adăugate: dioxid de siliciu, iod potasiu.

Notă de ambalare: Supliment alimentar. Produsul nu este un substitut pentru o dietă echilibrată și variată. A se păstra într-un loc uscat, la o temperatură de până la 25 °C. Protejați-vă de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Producătorul nu este răspunzător pentru daunele cauzate de utilizarea sau depozitarea necorespunzătoare. Cel mai bun înainte de data enumerate pe ambalaj.

Alergeni: Produsul nu conține alergeni enumerați în anexa II la Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului, astfel cum a fost modificat.

OMG: Produsul respectă cerințele Regulamentului (ES) 1829/2003 și 1830/2003, nu conține OMG-uri și nu a fost produs din materii prime modificate genetic.

Ionizare: Produsul nu a fost tratat cu radiații ionizante în sensul Directivei 1999/2/CE a Parlamentului European și a Consiliului, astfel cum a fost modificată prin Regulamentul (ES) nr. 1137/2008.

Producția este certificată ISO 22000:2018



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.