Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

High Line plafon capota telecomanda 77 cm

1.138,27 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Klarstein
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
4060656108099
EAN:
4060656108099
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Preț regulat: 1569,99 zł
Prețul nostru: 1159 PLN

High Line, Plafon Streașină, 77 cm, 410 m³/h, 75 W, 3 nivele, telecomandă, negru
Când mirosul se răspândește în bucătărie, extractorul de bucătărie Klarstein High Line este gata să îndepărteze discret fumul și aburul.

Bunurile post-expoziție - complet operaționale, au micro zgârieturi pe suprafața carcasei și telecomanda. Cutia poartă urme de depozitare.

Cu eficiență și eleganță împotriva fumului și a aburului: capota de tavan Klarstein High Line este ajutorul perfect în orice bucătărie.

Funcționare discretă, design elegant: ventilatorul de evacuare Klarstein High Line nu este doar frumos, ci și flexibil! Atât ca o hotă de tavan deasupra insulei de bucătărie, cât și datorită dimensiunilor sale compacte și peste șirul de bucătărie echipat, își poate găsi cu ușurință locul deasupra oalelor aburinde din orice bucătărie. Cu o putere de 75 de wați, motorul nu numai că își desfășoară eficient activitatea cu o capacitate a aerului de evacuare de până la 410 m³/h, dar impresionează și prin stilul său elegant. Cu sticlă din satin cu luciu negru, cadru din oțel inoxidabil periat și lumină ambientală comutabilă independent, în 9 culori, creează o atmosferă specială în bucătărie.

Datorită filtrului de carbon activ inclus, nu are nevoie nici măcar de un arbore de ventilație. Aerul de admisie din bucătărie este filtrat direct și eliberat înapoi în bucătărie - nu sunt necesare lucrări suplimentare de construcție sau cumpărături. Cu trei niveluri de performanță, se poate ocupa de orice miros din bucătărie și de fumul produs, poate fi operat cu ușurință cu un ecran tactil sau cu o telecomandă.

Două benzi LED comutabile de 2 x 4 W oferă multă lumină pe suprafața de gătit. Datorită acestui fapt, fiecare bucătar va avea cea mai bună vedere a delicateselor pregătite.

Informații de bază:Eficient: Motor de 75 W pentru circulația aerului cu o capacitate de până la 410 m³/h pe 3 niveleConvenient: control ușor prin telecomandă sau afișaj tactil Atmosferăexcelentă: iluminare comutabilă independent în 9 culoriProiectarea motorului: ideal pentru montarea tavanului sau pentru montarea sub dulapuri de bucătărieMai multe la vedere:      iluminat de bucătărie cu LED-uri comutabile cu benzi LED 2 x 4 W.Quiet: nivel redus de zgomot de numai 59 dB la cel mai înalt nivel de putere

Caracteristici:clasa de eficienta energetica: Filtre ctwo de unsoare din aluminiu inlocuibile (masina de spalat vase in siguranta)iluminare comutabila optionala cu benzi LED de 2 x 4 watiReady pentru recirculare, inclusiv filtre cu carbon activ incluse telecomanda pentru nivelul luminii si controlul puterii: baterii de 75 W necesare pentru telecomanda: 1 x baterie CR2032 (inclus)sursa de alimentare: 220 - 240 V ~ | 50/60 Hz

Dimensiuni: dimensiuni ale cadrului de instalare: aproximativ 77 x 32 cm (lățime x înălțime)dimensiuni încorporate: aproximativ 73 x 20,7 x 28 cm (lățime x înălțime x adâncime) Deschidere de aspirație: aproximativ 22,6 x 9,4 cm (W x H x D) Greutate: aproximativ 12 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.