FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Noua carcasă transparentă "S" pentru Huawei Honor 5X este o soluție fiabilă care va oferi protecție smartphone-ului tău fără a compromite imaginile. Fabricat din material PC transparent de înaltă calitate, carcasa se adaptează perfect la forma telefonului, fără a-i acoperi aspectul original. Finisajele excelente și decupajele precise permit accesul ușor la toate porturile și butoanele.

Husa transparentă "S" este partenerul perfect pentru Huawei Honor 5X - este subțire, ușoară și nu adaugă greutate inutilă. Oferă protecție la 360 de grade împotriva zgârieturilor, loviturilor și prafului, astfel încât telefonul tău va arăta întotdeauna ca nou. În plus, materialul din care este confecționată carcasa este antiderapant, ceea ce asigură o prindere fermă și minimizează riscul căderii accidentale a telefonului.

Acest caz elegant nu este numai funcțional, ci și plăcut din punct de vedere estetic. Datorită finisajului său transparent, îți permite să admiri pe deplin designul și culorile Huawei Honor 5X. De asemenea, este ușor de curățat – o singură ștergere este suficientă pentru a scăpa de amprente și murdărie.

Dacă sunteți în căutarea unei protecții fiabile pentru Huawei Honor 5X, atunci carcasa transparentă "S" este o alegere excelentă. Cumpărați acum și bucurați-vă de o protecție fiabilă și elegantă pentru smartphone-ul dvs.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.