FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Husă de protecție Dux Ducis Skin X Descrierea produsului + Repere

Husă flip din piele Dux Ducis Skin X pentru Galaxy A52 / A52s 4G / 5G Carcasa de la marca Dux Ducis din seria Skin X pentru Samsung Galaxy A52 4G / 5G și Galaxy A52s 4G / 5G este un capac de înaltă calitate sub formă de toc, care ne va proteja perfect dispozitivul de zgârieturi și deteriorări. Carcasa este realizată dintr-o combinație între un strat exterior de piele ecologică și un strat interior realizat din TPU flexibil, care este rezistent la șocuri, asigurând astfel un standard ridicat de protecție. O caracteristică la fel de utilă este capacitatea de a efectua apeluri cu carcasa flip închisă. Acest lucru este posibil printr-un decupaj în suprapunerea carcasei Dux Ducis, dedicat difuzorului frontal.

Repere ale produsului: marcă
Dux Ducis
Model
Piele X
Material
Piele ecologica + TPU
Compatibilitate
Samsung Galaxy A52 4G/5G și Galaxy A52s 4G/5G
Caracteristici suplimentare
Funcția suportului, fanta pentru card
Metoda de închidere
Magnet

De ce să cumpărați acest produs? Produs original Dux Ducis Decupaj special pentru a proteja camera Manopera de înaltă calitate Elegant și foarte practic Buzunar pentru documente/card Funcția de suport Închidere puternică cu magnet Permite accesul fără probleme la toate butoanele și sloturile Protejează perfect dispozitivul împotriva contaminării și deteriorării

Informații suplimentare: Husa de telefon Dux Ducis oferă funcționalitatea completă a dispozitivului, inclusiv orice decupaje necesare pentru sloturi, precum și capace pentru butoane. Unul dintre avantaje este funcția foarte practică a standului, datorită căreia ne putem sprijini Samsung Galaxy A52 4G / 5G și Galaxy A52s 4G / 5G și putem folosi dispozitivul fără a-l ține în mâini, de ex. în timp ce vizionăm filme sau navigăm pe Internet. O opțiune suplimentară este un buzunar intern pentru un card de plată sau documente, care poate fi găsit după deschiderea clapetei închise cu un magnet. Capacul oferă o protecție excelentă a dispozitivului din toate părțile, datorită designului închis, iar materialul cu care este acoperită carcasa este plăcut la atingere. Carcasa are un design elegant care va funcționa în orice situație, cum ar fi o întâlnire de afaceri sau socială.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.