FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Carcasă hibridă FlexAir Descrierea produsului + Repere

Caracteristicile principale ale produsului: Tipul produsului: Husă pentru telefon Model: FlexAir Hybrid Dedicat: Samsung Galaxy S23 Compatibilitatea lentilelor: Lentile cu dimensiuni care nu depășesc (lățime/lungime/diagonală): 64 x 144 x 154 mm Material: Policarbonat + Poliuretan Constructie: dintr-o bucata, relativ subtire si usoara Margine protectoare: protejează afișajul și camera Butoane: protecție activă Protecție împotriva zgârieturilor și stropilor Potrivire perfectă, funcționalitate completă Ușor de asamblat și dezasamblat Colțuri ranforsate care absorb eficient impactul
Husa hibridă FlexAir de înaltă calitate pentru Samsung Galaxy S23 este fabricată din policarbonat și poliuretan de înaltă calitate, care înconjoară în siguranță telefonul și obiectivul acestuia. Poliuretanul flexibil utilizat în producția capacului aderă perfect, fără a crește în niciun fel dimensiunile dispozitivului. Finisajul transparent se armonizează perfect cu designul telefonului.
Protecție perfectă în orice moment! Carcasa oferă cea mai bună protecție împotriva deteriorării și murdăriei. Designul său a fost consolidat , deci ne protejează perfect telefonul. Butoanele sunt protejate cu capace speciale, datorită cărora praful și murdăria nu vor intra în aceste locuri.
Margini de protecție Carcasa oferă margini de protecție proeminente deasupra ecranului dispozitivului și a camerelor sale. Datorită acestei soluții, nu mai trebuie să ne facem griji cu privire la cele mai sensibile elemente ale smartphone-ului nostru!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.