FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Iluminat solar cu senzor de mișcare

45,28 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
113 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm1322
EAN:
=VLOOKUP(A285,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Un reflector solar cu panou de încărcare este util în special în depozite, garaje, imobiliare etc. Autonom, se poate apăra de trecătorii nebănuitori de potențialii tâlhari, în timp ce noaptea se transformă în zi cu aceste faruri solare duble.
Acest reflector solar este soluția cea mai ideală dacă instalați camere de securitate la fața locului care nu au vedere nocturnă.
Este ușor de instalat, deoarece nu este necesar niciun specialist, nu este necesară o conexiune la rețea, alimentat de o baterie reîncărcabilă puternică care se încarcă automat cu lumina soarelui, acesta este proiectorul solar autonom pe care îl căutați!
Colectorul fotovoltaic ar trebui amplasat într-un loc unde primește cât mai multă radiație solară. Umbra copacilor sau a altor obiecte, în funcție de zonă, afectează încărcarea bateriilor de la colectorul solar, se recomandă amplasarea colectorului cu fața spre sud.

Este echipat cu un comutator de amurg, astfel încât atunci când lampa detectează întuneric, este activată automat.
Poate fi o locație practică și ideală lângă ușile din față, ușile de garaj sau trotuarele pentru a oferi condițiile de lumină necesare pentru a intra chiar și în întuneric
Capetele lămpilor pot fi reglate la orice unghi doriți.

Caracteristici:- Proiector solar.- Detectarea mișcării.- Panou de încărcare solară.- Uitați de cablurile de alimentare și tehnicieni.- Instalați sistemul în câteva minute.- Instalare foarte ușoară.- Oferiți vizibilitate spațiului dvs. în acest mod unic și ieftin.- Alimentat 100% energie solară.- Ideal pentru siguranța și securitatea depozitului sau garajului dvs.- De îndată ce detectați pe cineva care trece prin zona de acoperire a senzorului, proiectorul este activat.- În timpul nopții, senzorul de mișcare automat pornește până când este detectată mișcarea.- Durata de viață a bateriei: 2-3 ani.- 22 îmbunătățite - are LED-uri luminoase.- Poate fi folosit pentru a vă asigura locația, pentru a elimina potențialii hoți etc.- Panoul poate fi detașat de alte părți.- Rezistent la intemperii.- Așezați panoul acolo unde este suficient de însorit.- 9 ore de lumină directă a soarelui sunt suficiente pentru a încărca complet bateria.- Încărcarea completă oferă câteva ore de funcționare.- Funcția On / Off.- Nu încărcați mediul, nici măcar contul dvs. PPC.- 100% ecologic.- 100% organic.

Caracteristici tehnice:- Dimensiuni proiector: 17 x 22 cm- Dimensiuni panou solar: 13 x 16,5 cm- Dimensiuni fotovoltaice: 22 Imbunatatit - LED-uri luminoase.- Baterie litiu reincarcabila 3,7V 1200 mAh (inclusa).

Cum functioneazã? În timpul zilei, panoul solar transformă energia solară în energie electrică, care este stocată în bateria reîncărcabilă. După lăsarea întunericului, când este detectată mișcarea, luminile se aprind automat.

22 LED-uri
Materialul produsului: Plastic ABS
Putere: 6W
Clasa de protectie: IP55
Distanta de inductie: 2-5 metri
Interval de detectare: 120°
Timp de iluminare întârziat: 20-60 secunde reglabil



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.