FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

îngrijire duș acoperite cu soluții Fila

Gama de îngrijire de suprafață FILA include o varietate de tratamente pentru duș și întreținere țiglă. Soluții de curățare și se întind produse de etanșare, la tratamente anti-picătură de apă. Toate produsele proteja caracteristicile originale - fără a modifica aspectul - și să ofere aplicare rapidă, în condiții de siguranță. Producția este susținută de noua FILA a lui ISO 14001: 2014 și gama extinsă este recomandată de peste 200 de mărci de top podele.


Noi de protecție tile includ fără solvenți, de izolare a petelor de etanșare - FILAMP90 ECO PLUS. O parte FILA premiat linia verde, impregnator aprobat-LEED este proiectat pentru suprafețe lustruite de porțelan și piatră naturală. Acesta oferă o aplicație în condiții de siguranță, fără miros și, de asemenea, protejează linii de rosturi.

Pentru cabine de dus, cu dublă scop curat de sticlă și protector - FILANO drops - este un tratament de pulverizare fără clătire, care curăță fără dungi. Se creează, de asemenea, un film hidrofil invizibil - similar cu molecule de apă - astfel încât picăturile de apă alunece de pe suprafețe, fără a lăsa urme depunerile de calcar. , Formula neacid fără solvent este ideal pentru gresie, sticla si oglinzi - precum și mozaicuri de sticlă și ceramică cu geamuri. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a curăța robinete, ornamente din otel si sticla organica.

Pentru curățarea inițială și de întreținere în curs de desfășurare, alte tratamente includ detartrant adâncime de curățare, DETERDEK; grele de curățare de degresare și pentru îndepărtarea ceară, FILAPS87; spray de curățare de rutină, FILAVIA BAGNO; mortar FUGANET curățare și cel mai bine vandut detergent cu pH-neutru, FILACLEANER.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.