FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Stimați părți interesate,

Aici aveți ocazia să lucrați cu noi în diferite direcții. Suntem bucuroși să vă oferim o mare varietate de produse prin contact.

Oferim:
- lămpi și lumini
- mobilier
- gradina
- accesorii

Lucrăm îndeaproape cu o companie foarte mare de comenzi prin poștă din Germania și exportăm în străinătate și pe piața internă de ani buni.

Avem următoarele mărci de produse în gama noastră de lămpi și lumini:
Steinhauer, Globo, Paulmann, Astro, Brilliant, Eglo, Fischer & Honsel, Kare Design, Leuchten Direkt, Näve etc. Cu peste 90 de producători diferiți și mulți alți producători.

Avem următoarele produse în gama noastră de mobilă:
Canapele și canapele, mese pentru living, fotolii, dulapuri și dulapuri, dulapuri pentru living, mobilier TV, unități de perete, scaune tapițate, banchete tapițate, scaune, dulapuri, paturi, saltele, rame cu șipci, canapele, paturi, mese pentru dressing, mese pentru mese, grupuri, rafturi, dulapuri, mese pentru mese Scaune de sufragerie, seturi de mobilier pentru baie, dulapuri pentru baie, rafturi pentru baie, noptiere, accesorii pentru baie, seturi pentru dulapuri, dulapuri, dulapuri, oglinzi, rafturi, unități de bucătărie, dulapuri de bucătărie, bufeturi de bucătărie, rafturi de bucătărie, mese de bucătărie, scaune de bucătărie, bănci de bucătărie, mese de bar, scaune de bar, mese de birou, dulapuri de bar, dulapuri de bar , Rafturi de birou, dulapuri de birou, secretarii, dulapuri, seturi de mobilier de birou, lămpi de birou, camere pentru copii, camere pentru copii, camere pentru bebeluși, covoare, seturi de mobilier de grădină, seturi de mobilier, seturi de mobilier pentru balcon, canapele de grădină, mese de grădină, scaune de grădină, bănci de grădină, șezlonguri de grădină și multe altele.

Oferim livrare prin expeditor intern și în străinătate. De asemenea, puteți comisiona agenția de expediere pe care o cunoașteți pentru a colecta mărfurile.

Produsele sunt returnări necherificate care au fost returnate de către client.
În experiența noastră, acestea sunt în mare parte elemente noi și bune. Cererea noastră pentru mărfuri în străinătate este foarte mare.

Vă rugăm să ne contactați cu privire la vânzările în țara europeană. Deoarece deja lucrăm cu mai multe țări, ne puteți contacta în orice moment.

Deveniți invitatul nostru, sunteți bineveniți în același timp puteți inspecta și mărfurile pe site la magazinul nostru MASC.


Fișiere atașate
Descarcă fișierul kopie-von-ladeliste-lieferschein-26082022-home24-koln-masc-store.xlsx


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.