WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Invertor solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 3.6KW MPPT 48V inject

5.882,34 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
1 bucată
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Cat
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
PNI-SB3600FGO
EAN:
1094922163423
Ultima actualizare
1 an în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei










Economisiti factura de energie electrica
Invertorul solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 este un invertor solar flexibil si inteligent, cu o gama larga de tensiune Mppt. Acest invertor solar hibrid poate alimenta toate tipurile de aparate la domiciliu sau la birou, de asemenea, poate fi utilizat in statiile electrice.
Este un invertor hibrid de stocare a energiei, poate alimenta energie electrica in retea, sa utilizeze energia solara gratuita pentru a va ajuta sa economisiti factura de energie electrica. In plus, acest invertor dispune de functia de senzor CT de control al exportului, ceea ce face mai usor ca invertorul sa limiteze puterea de distribuire atunci cand este in modul de retea.









Comunicatie wifi
Puteti descarca aplicatia pe telefonul dvs. mobil si puteti monitoriza intregul sistem, veti sti cat de multa energie electrica genereaza si cata energie sa distribuie pentru utilizare.









Puterea sinusoidala pura
Iesirea electrica a formei de unda a invertorului solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB3600 este un val sinusoidal pur, care are aceeasi calitate ca si puterea utila si / sau interna. Acest tip de forma de unda este potrivit pentru majoritatea dispozitivelor si aparatelor electrice. Aceasta unitate sinusoidala pura ofera mai multe capabilitati decat invertoarele sinusoidale modificate, deoarece este o forma mai curata de putere. Valul sinusoidal pur, de asemenea, reduce in mod eficient zgomotul produs in timpul utilizarii aparatelor.









Va ajuta sa controlati fiecare detaliu
Pe ecranul invertorului se afiseaza informatii utile despre functionarea sistemului: parametri retea, parametri acumulatori, parametri incarcare solara, erori functionale, parametri consumatori. 




 



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.