FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Ipuritate? Bec Edison Vintage [pachet de 3] - Bec retro

de la 24,14 RON /bucata preț fără taxă
5,05 RON de la 1 la 249 bucăți
4,85 RON de la 250 la 500 bucăți

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
250 bucăți
Cantitate disponibilă
499 bucăți
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

? ??????? & ??????????: Becul E27 poate fi aprins si stins de pana la 20.000 de ori! Becul nostru cu LED de 4W înlocuiește un bec convențional de 40W și este ușor pentru portofel! Sticla chihlimbar cu strălucire de culoare ridicată și filamentul LED de înaltă calitate evocă un stil vintage-retro!
? ????????? ???????: Becul vintage E27 cu soclu E27 se potrivește în aproape orice lampă! Nu are pâlpâire și pâlpâire și răspândește o lumină caldă de îndată ce este pornit. Umple camera de zi, sufrageria, dormitorul, bucataria, biroul, cafeneaua si restaurantul cu un fler nostalgic!
? ???? ???????????? : Cu o durată de viață de peste 25.000 de ore, becul E27 este deosebit de durabil. În plus, LED-ul E27 are un indice de redare a culorilor ridicat de CRI>80 pentru culori deosebit de vii și naturale. Toate becurile noastre sunt testate TÜV in Germania si au toate certificatele necesare!
? ??????Ü?????????: Cu 2200K, becul retro este alb cald și oferă iluminarea ideală pentru o ambianță confortabilă. Arată ca becul original Edison - design retro în combinație perfectă cu filamente LED moderne, care economisesc energie! Chiar și atunci când sunt oprite, filamentele ingenioase atrag privirile!
? ??????? ????????????: Vrem să fii la fel de mulțumit de lămpile noastre decorative IPurity de epocă ca și noi. De aceea, vă oferim o politică de returnare de 30 de zile și o garanție de returnare a banilor pentru produsele noastre. Un suport pentru clienți vorbitor de germană vă stă la dispoziție!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.