FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

K mate iOS 3in1 Converter

25,10 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
321 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm7015
EAN:
=VLOOKUP(A80,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Acest convertor 3-în-1 este un instrument extrem de util care vă permite să conectați dispozitive iOS la porturi de tip C, HDMI și USB. Dispozitivul oferă transfer de date de mare viteză cuprins între 14 MB/s și 16 MB/s.

Instrumentul este perfect pentru cei al căror dispozitiv iOS nu are un port HDMI sau de tip C sau care au nevoie de o conexiune USB pentru a transfera date rapid și ușor. Instrumentul oferă o conexiune de date rapidă și stabilă, astfel încât utilizatorii să poată transfera cu ușurință imagini, videoclipuri și alte fișiere între dispozitive.

Adaptorul AV digital Lightning acceptă oglindirea conținutului de pe ecranul dispozitivului pe televizor, monitor, proiector sau alt afișaj compatibil HDMI la rezoluții de până la 1080p. De asemenea, poate înregistra videoclipuri, programatoare TV și videoclipuri înregistrate pe marele ecran. Oferă o experiență vizuală extrem de clară la o viteză prea mare în viața de zi cu zi și la locul de muncă.

Instrumentul combină avantajele dispozitivelor iOS și tehnologia modernă și este perfect pentru cei care doresc să optimizeze performanța dispozitivului lor. Dispozitivul, realizat din materiale de înaltă calitate, garantează o durată lungă de viață, astfel încât utilizatorii să se poată bucura de beneficiile sale pe termen lung.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.