WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Kit Interfon video cu IP PNI House 900 si Yala electromagnetica PNI H1

521,00 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
25 bucăți
Țară
România
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Cat
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
PNI-KIT900V1
EAN:
1094922161221
Ultima actualizare
Peste o lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei









Vizionare pe timp de noapte
Interfonul video cu IP, PNI House 900, are in dotare 6 leduri cu infrarosu, care va permit vizionarea imaginilor si pe timp de noapte, la claritate si calitate foarte buna cu vizitatorii / musafirii. Comunicarea cu soneria interioara este wireless.








Monitorizare si fotografiere
PNI House 900 dispune de un slot microSD unde se poate introduce un card de pana la 64Gb (nu este inclus) , pe care se pot inregistra imagini la  in mod automat in functie de configurare. Prin apasarea butonului de sonerie, va suna atat soneria de interior, cat si aplicatia dedicata deschisa pe telefon / smartphone.














Protectie in caz de ploaie
PNI House 900 beneficiaza de clasa de protectie IP66, ce o face rezistenta la praf si apa in cele mai dure conditii.Temperatura de utilizare se claseaza intre -10 si +50°C








Ton sonerie selectabil
Unitatea soneriei are 52 de tonuri muzicale pe care le puteti seta apasand butonul dedicat, deasemenea se poate ajusta si volumul soneriei,Aceasta functioneaza la o distanta de pana la 100m in camp deschis si scade in functie de obstacole.  Alimentarea se face de la 3 baterii/acumulatori tip AAA/R3. (nu sunt inclusi)














Exemplu de montaj
Interfonul PNI House 900 are posibilitatea de a controla accesul persoanelor in incinta, sau la iesirea din incinta, cu ajutorul unei yale electromagnetice Fail Safe sau Fail Secure, si al unui buton de acces ce pot fi conectate la acesta.
Accesul / Deschiderea yalei poate fi permisa / comandata si din aplicatia dedicata, ulterior unui apel de la interfon, din modul video in Ful screen, apasand Simbolul Cheie(Ios) sau Usa(Android).
 













Actionare de tip Non-fail safe
Actionare de tip Non-fail safe (Fail-secure). In aceasta configuratie, aplicarea curentului electric va cauza deschiderea yalei. Componentele mecanice asigura deschiderea din interior chiar si in cazul penelor de curent.






Montaj aplicat
Se potriveste solutiilor de interfon cu intercom sau sistemelor de control acces. Poate fi montata in cladiri rezidentiale, spatii comerciale, hoteluri, scoli, depozite, institutii, etc.




Echipament electric
Yala functioneaza alimentata de un curent de 12V max 1A. Comanda de deschidere se face la impuls electric sau operare manuala.






Din otel
Cu carcasa din otel inoxidabil, aceasta yala electromagnetica este potrivita pentru multe usi exterioare sau interioare. Montarea pe usa se poate face in functie de specificul de instalare, cu posibilitatea modificarii directiei de deschidere.




Waterproof IP66
Yala electromagnetica PNI H1073A respecta standardul de protectie impotriva prafului si apei IP66.

 







BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.