FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

LAMPA LANTERNA SOLAR COB CAMPING POWERBANK PUTERNIC

35,08 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
50 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

NZY ZJ-1158 este o lanternă led portabilă multifuncțională. Este echipat cu o baterie încorporată de 1200 mAh și vă permite să vă încărcați smartphone-ul prin USB. O caracteristică a lanternei este prezența unui panou solar care vă permite să încărcați dispozitivul în orice loc în care există acces la lumina directă a soarelui. Puteți alege tipul de iluminare de care aveți nevoie: lampa principală sau strălucirea corpului. Lampa portabilă are multe utilizări. Designul convenabil vă permite să-l puneți pe o suprafață plană sau să-l atârnați, precum și să-l țineți confortabil în mâini cu o curea. Acest dispozitiv poate fi instalat oriunde: în dormitor sau în camera copiilor, în hol, în baie și, în general, oriunde este nevoie de o sursă de lumină mobilă. Lampa este potrivită pentru utilizarea ca lanternă portabilă, lampă, lumină de noapte sau sursă de lumină de rezervă în cameră atunci când alimentarea este oprită. NZY ZJ-1158 este o lampă modernă pentru utilizare în diferite situații de acasă

Lanterna multifuncțională de camping ZJ-1158 va fi un partener bun atunci când pescuiți, picnic, camping, foișor sau acasă atunci când luminile se sting. Lampa are o greutate destul de mică, deoarece este fabricată din plastic durabil și funcționează autonom datorită bateriei încorporate. De asemenea, are o funcție Power Bank pentru încărcarea de urgență a gadgeturilor USB.

Designul lămpii este gândit astfel încât să poată fi ținut în mână de centură într-o poziție verticală sau orizontală. De asemenea, puteți poziționa pur și simplu lampa vertical pe orice suprafață plană.

Din punct de vedere tehnic, lanterna ZJ-1158 oferă două variante de aplicare - ca lanternă cu un flux direcțional de lumină și ca lampă / lampă / lampă de noapte cu lumină difuză. Lanterna are două moduri de luminozitate și un mod intermitent de urgență, în timp ce lampa are doar două niveluri de luminozitate. Toate modurile sunt comutate alternativ prin apăsarea butonului de alimentare din partea superioară a lămpii.

Încărcarea bateriei lămpii lanternei se face prin intrarea USB Type-C sau de la panoul solar, care se află la capătul superior al lămpii atunci când este expus la lumina directă a soarelui. În plus, lanterna ZJ-1158 este echipată cu o intrare USB standard pentru încărcarea gadgeturilor USB. Ambii conectori sunt închiși cu un capac de silicon pentru a preveni pătrunderea umezelii, prafului etc. înăuntru.

Caracteristici:

Tip: Camping Light / Lantern / Night Light

Model: ZJ-1158

Material: Plastic

Sursă de alimentare: baterie reîncărcabilă încorporată

Încărcare: PANOU SOLAR USB Type-C +

Operare: 5

Funcția Power Bank: Da

Culoare neagră

Dimensiune: 13 * 10 cm

Echipament:

Lampă de camping ZJ-1158 cu reîncărcabilă

Cablu de încărcare USB/USB Type-C

Ambalate într-o cutie originală



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.