FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Lanterna Osram, lampa portabila reincarcabila cu power bank de 20w

223,85 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
13.431,26 RON
Cantitate disponibilă
60 loturi
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Osram
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Lampă portabilă

Această lampă de inspecție de înaltă calitate este ideală pentru uz privat și profesional. Pentru o gamă largă de aplicații, cum ar fi, de exemplu, iluminarea largă și largă a încăperilor, zonelor și suprafețelor.
Cu trei opțiuni de lumină, scăzută și intermitent, până la 6.000 Kelvin și o baterie cu litiu reîncărcabilă, permite până la 5 ore (puternic) / 10 ore (slab) / până la 20 ore (intermitent). Datorită clasei de protecție IP IP54, IK06, reflectorul este protejat împotriva pătrunderii prafului cu un diametru de Ø ≥ 1,0 mm și protecție împotriva stropilor de apă. În plus, poate fi folosit ca Power Bank deoarece are 2 porturi USB încorporate. Această lanternă cu LED este ușor de transportat, are o suprafață aderență și rezistentă la murdărie, include un suport unghiular încorporat și magneți pentru operare fără mâini și atașare ușoară, motiv pentru care Ideal este o lanternă pentru lucru manual, lucrări de reparații, renovare munca si pictura.

Atenţie! Descrierea acestui produs a fost tradusă automat. Dacă îl putem îmbunătăți datorită ție, vă rugăm să ne contactați.

Caracteristici speciale

Aspect plăcut și manopera
Suprafață la îndemână, rezistentă la murdărie
Powerbank cu 2 conectori USB
Suport unghiular și magneți
3 moduri de iluminare
Caracteristică

Lumeni: 2000lm (puternic) 1000lm (slab) 20W baterie litiu 11.1V 4000mAh timp de încărcare: ~ 10h magneți încorporați 6000K funcții de clipire Clasa de protecție IP: IP54, IK06 funcționalitate power bank cu 2 conectori USB Garanție de până la 2 ani 5 ore (puternic) / până la 10 ore (slab) / până la 20 ore (intermitent) protecție împotriva pătrunderii particulelor cu un diametru de Ø 1 mm protecție împotriva stropirii cu apă din toate direcțiile



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.